Katso kuva!
Sean ja Vilma Bergenheim remontoivat toimistosta luksuskodin.

Tässä on ex-NHL-tähti Sean Bergenheimin ja Selviytyjät-kaunottaren huima miljoonakoti: 173 neliötä ja au pairilla oma yksiö – kuva!

24.10.2018 07:58

Seiska uutisoi viime viikolla, että Telian SM-liigalähetyksissä tänä syksynä kommentaattorina aloittanut entinen NHL-tähti Sean Bergenheim, 34, ja hänen vaimonsa, malli Vilma Bergenheim, 36, hankkivat toissakesänä Helsingin keskustasta 173-neliöisen toimiston, josta he ovat kunnostaneet perheelle hulppean luksuskodin.

Lue lisää: Miljoonakoti paraatipaikalla! Ex-NHL-tähti Sean Bergenheim ja mallivaimo Vilma remontoivat itselleen luksuslukaalin Helsingin keskustaan!

Kallista kulmakuntaa

Lukaali sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kaartinkaupungissa, vain muutaman kymmenen metrin päässä kaupungin sydämestä Esplanadilta. Alueen neliöhinnat liikkuvat 7 000 eurossa, joten Seanin ja Vilman perusteellisesti kunnostetun asunnon arvo on reippaasti yli miljoona euroa.

Vilman ja Seanin uusi koti sijaitsee historiaa huokuvassa vanhan ajan arvotalossa.
Vilman ja Seanin uusi koti sijaitsee historiaa huokuvassa vanhan ajan arvotalossa.

 

Lue lisää: Jääkiekkotähti Sean Bergenheim teki toimistotilasta 173 neliön luksuskodin – Museovirasto aiheutti haasteita remonttiin: ”Kapakat ovat ryömimisetäisyyden päässä!”

Kolme vessaa

Uuden ilmeen saaneessa huoneistossa on nyt neljä huonetta, keittiö, kylpyhuone, kolme wc:tä, työnurkkaus, parveke sekä iso olohuone.

Yksi huoneista on erotettu yksiöksi, joka palvelee au pair -asuntona. Tulevaisuudessa asunto jäisi Seanin ja Vilman nyt 6-vuotiaan Tyson-pojan käyttöön.

– Se on 30-neliöinen, eli ihan kivan kokoinen, Sean luonnehti.

Vilma Bergenheim on mukana ensi keväänä nähtävässä Selviytyjät-ohjelmassa, joka kuvattiin viime keväänä Filippiineillä.
Vilma Bergenheim on mukana ensi keväänä nähtävässä Selviytyjät-ohjelmassa, joka kuvattiin viime keväänä Filippiineillä.

 

Lue myös: Oho, Selviytyjät-kaunotar Vilma Bergenheim poseeraa somessa yläosattomissa - kuva!

Ei saunaa

Kylpyhuoneeseen luksusta tuo kylpyamme, marmorilattia ja suihkutilan päällä roikkuva kattokruunu. Saunaa Sean ja Vilma eivät asuntoon pitkän pohdinnan jälkeen tehneet.

– Emme ole mitään himosaunojia, vaikka tietysti kyllä tykkäämme saunoa. Mutta voimme saunoa joka kerta, kun olemme mökillä. Se riittää. Ehkä joskus löydämme itsemme Löylystä, Allas Seapoolilta tai Saunaseurasta, jos koemme, että on pakko päästä saunomaan, Sean perusteli blogissaan.

Bergenheimeilla on kesämökki Porvoossa. Lisäksi heillä on asunto Miamissa.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Ari Lahti, Pasi Murto ja Telia

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!