Uutiset
Katso kuva!

Tässä on Salkkari-Parikoiden uusi koti: kaksikerroksinen paritalon puolikas – kuva!

11.12.2016 15:55

Salatuista elämistä tuttu näyttelijäpariskunta Sara, 25, ja Mikko Parikka, 27, ovat ostaneet kasvaneelle perheelleen uuden kodin Espoon Kurttilasta. Kaksivuotiaan Matilda-tyttären ja vuoden ikäisen Mimosa-tyttären vanhemmat ovat muuttaneet 94-neliöiseen paritalonpuolikkaaseen marraskuun puolivälissä.

Kaksikerroksisessa lukaalissa on 3–4 huonetta, sauna sekä kodinhoitohuone. Oikotie.fi-sivuston myynti-ilmoituksesta selviää, että asunnon hintapyyntö on ollut 369 000 euroa.

 

sara ja mikko parikan talo

 

Lastenhuoneet ykkösprioriteetti

Salatuissa elämissä Peppi Puolakkaa näytellyt Sara on innoissaan, ettei uuteen asuntoon ole tarvinnut tehdä isoa remonttia, vaan hän on voinut keskittyä seinien tapetointiin, maalaamiseen ja asunnon somistamiseen.

Mieleni vaeltelee joka päivä uudessa kodissa ja visioita lentelee sinne tänne. Lastenhuoneet haluan toteuttaa mahdollisimman hyvin, Sara kirjoitti Anna-lehden blogissaan.

 

Sara opiskelee sisustussuunnittelua

Salatuista elämistä äitiyslomalle jäämisen jälkeen sisustussuunnittelua opiskellut ja bloggaajana työskennellyt Sara kertoo blogissaan uudesta asunnosta, sisustamisesta ja lapsiperheen arjesta. Hän kertoo, että on halunnut hankkia lastenhuoneeseen pöydän, jonka ääressä lapset voivat askarrella ja piirtää. Pöydän rakentamisesta vastuun on saanut isä-Mikko.

Ollaan siis tehty huonejako niin, että alakerrasta löytyy leikkihuone ja yläkerrasta makuuhuone. Tällä tavalla vältytään lelujen jatkuvalta roudaukselta, kun muutenkin tytöillä on käytännössä samat lelut. Luulen, että pidetään neidit aika pitkälle samassa huoneessa, juurikin sen takia että leluja tms olisi vaikea jakaa.

 

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!