Katso kuvat!

Tässä on Saara Aallon ja Meri-rakkaan Lontoon-koti: hulppea asunto arvoalueella - kuva!

Uutiset | 07.03.2017 11:00

Sijoittuminen toiseksi Ison-Britannian X Factor -kilpailussa viime syksynä mullisti Saara Aallon, 29, elämän täysin. Vaikka kirkkain kruunu jäi saamatta, avasi menestys suomalaislaulajalle ovia maailmalle eikä Saara jäänyt manageripuolisonsa Meri Sopasen, 28, kanssa tuleen makaamaan.

Nopeasti kilpailun jälkeen pariskunta kokosi kimpsunsa ja kampsunsa. Kotimaa sai jäädä, kun kaksikko löysi mieleisensä asunnon Lontoosta. 

Saarasta ja Meristä tuli kerrostaloasujia.
 

Saaran ja Merin uusi koti sijaitsee vauraalla Kensingtonin alueella Winchester Court -kerrostalossa. Asukkaiden turvallisuudesta huolehtii muun muassa ympäri vuorokauden päivystävä portieeri.

Naapuritalossa on joogastudio, mikä on joogaa harrastavan parin mieleen.

Vuokra liki 3 000 €

Saaran ja Merin asunto koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Lisäksi siinä on tilava eteinen sekä uudenaikaiset keittiö ja kylpyhuone. Asumisestaan pari maksaa arviolta 2 500–2 700 euron kuukausivuokraa.

Asunnosta on vain kivenheiton matka Kensingtonin palatsin puistoon, jota reunustaa Lontoon kalleimmaksi tituleerattu Kensington Palace Gardens -katu. 

Churchill Armsiin on kivenheiton matka.
Talon kulmilta löytyy useita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, kuten kukkaköynnöksistään kuulu Churchill Arms.

X Factor -kiertue vauhdissa

Toistaiseksi Saara ja Meri eivät ole uudessa lemmenpesässään paljon ennättäneet kuluttaa aikaa, sillä X Factor -finalistien viime viikolla alkanut yhteiskiertue on pitänyt Saaran kiireisenä. Kiertue käy kaikkiaan 15 paikkakunnalla Britanniassa, ja laulajat viettävät sen ajan tiivistä hotellielämää.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:AOP, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!