fbq
Uutiset
14.12.2016 10:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan lukija
robin linnan juhlissa
Tässä on Robinin tyttöystävä: urheilullinen vaaleaverikkö – kuva!
Uutiset
14.12.2016 10:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan lukija

Laulaja Robin eli Robin Packalén, 18, on teinityttöjen unelmapoikaystävä ja anoppien unelmavävy. Tänä vuonna täysi-ikäistynyt komistus on teinityttöjen ja anoppien pettymykseksi varattu.

Robin on jo vuoden seurustellut 18-vuotiaan urheilullisen turkulaiskaunottaren kanssa. Robin on yksityiselämästään vaitonainen, eikä häntä tätä ennen ole yhdistetty yhteenkään naiseen julkisuudessa.

– Hassuja kysymyksiä, Robin vastasi Seiskan parisuhdeuteluihin naureskellen elokuussa.

 

Robin ja tyttöystävä Turussa
Robin nähtiin syyskuussa viettämässä vuosittaista Turun päivää tyttöystävänsä kanssa.

 

Pari vanhojen tansseissa

Kesän aikana pariskunta on kuitenkin nähty yhdessä useita kertoja, eivätkä he ole peitelleet suhdettaan julkisilla paikoilla. Robin ja vaalea kaunotar on usein nähty kävelemässä avoimesti käsi kädessä rakastuneen oloisina.

Robin ja tyttöystävä käyvät kumpikin Turussa samaa lukiota, ja alkuvuodesta Robin nähtiin jopa tyttöystävänsä parina vanhojentansseissa.

Robin on kertonut haastatteluissa, ettei hän viihdy yöelämässä, eikä ihme, sillä nuorten naisten suosikkina hän tuskin saisi hetkenkään rauhaa yökerhossa. Elokuvissa hän kuitenkin käy tyttöystävänsä kanssa tiuhaan, ja Seiskan lukijat ovat kesän mittaan bonganneet nuoren parin useaan otteeseen elokuvateatterissa.

Urheilullinen pariskunta

Robin tunnetaan urheilullisena nuorukaisena, ja myös tyttöystävä on hyvin urheilullinen. Hän harrastaa ainakin yleisurheilua ja kilpaili tämän vuoden kesäkuussa pikajuoksussa Turun Paavo Nurmi -stadionilla järjestetyissä piirimestaruuskilpailuissa.

Robin ja tyttöystävä ovat myös lähestulkoon samanikäisiä. Robin täytti 18 elokuussa ja tyttöystävä muutamaa kuukautta aiemmin. Kumpikin heistä asuu yhä vanhempiensa luona.