Tässä on Linnan ylivoimaisesti tyrmäävin kaunotar! Jaana Pelkosen jumalainen ja sensuelli tyyli hurmasi Seiskan lukijat - katso kuvat top-3:sta!

Uutiset | 07.12.2018 09:22

Ei ole varmasti vuottakaan, ettei käytäisi kiivasta, leikkimielistä keskustelua siitä, kuka on onkaan Linnan juhlien kuningatar.

Yksi kestosuosikeista on kiistatta jo vuosia ollut kansanedustaja Jaana Pelkonen, jonka asukokonaisuus ja ulkonäkö nousee lähes joka vuosi äänestyksiin mukaan. Tämä vuosi ei tehnyt poikkeusta, vaan Jaana jyräsi itsensä jopa ykköspallille kaunotarten välisessä kisassa. 

KATSO KUVAT: ÄÄNESTÄ: KUKA ON LINNAN JUHLIEN TYRMÄÄVIN KAUNOTAR? HUIMIA KAULA-AUKKOJA JA HÄKELLYTTÄVÄÄ SÄIHKETTÄ - KUVAT!

Seiskan äänestys tämän vuoden upeimmasta kaunottaresta on ratkennut. Saammeko esitellä, tässä illan kaunottaret top 3!

3. Klassista kauneutta

Yksi illan odotetuimpia vieraita oli kiistatta näyttelijä Jasper Pääkkönen rinnallaan mallityttöystävä Alexandra Escat.

Salamavalot räiskyivät toinen toistaan kovempaa, kun näyttelijä asteli Linnan punaiselle matolla kultansa kanssa. Espanjalais-filippiiniläinen Alexandra oli valinnut ylleen kultapronssisen, ihoa myötäilevän paljettimekon. Puku toi sopivaa kontrastia säihkeellään klassisen kauniille Alexandralle. 

Lue myös: HUHHUH, TÄSSÄ HE OVAT! JASPER PÄÄKKÖNEN JA SUPERKAUNIS ALEXANDRA ESCAT SAAPUIVAT LINNAAN: KUIN HOLLYWOODIN SUPERTÄHTIÄ – UPEAT KUVAT!

Jasper ja Alexandra

 

2. Asennetta

Vuoden 2018 Linnan juhlien kuvatuimpia kaunottaria oli Anna Puu, joka ylsi Seiskan äänestyksessä toiseksi. Kaunottaren puvun taustalla on Linnan vuosittainen juhlapukumestari Teemu Muurmäki. Myös julkkisten suosima Vesa Silver on ollut mukana kaunottaren Linnan juhla -tyylissä. 

Upea kirkkaanpunainen väri korosti Annan vaaleita ja siroja piirteitä. Puvun yksityiskohta, eli metallikorsetti toi puolestaan tyyliin asennetta. 

Lue myös: ANNA PUUN PUOLISO JUKKA IMMONEN TOISTAMISEEN AVECINA LINNASSA! TÄLTÄ HÄN NÄYTTI JENNI VARTIAISEN RINNALLA - KATSO!

Anna Puu
Anna nähtiin Linnassa tuottajapuolisonsa Jukka Immosen kanssa, joka oli itsenäisyyspäivän vastaanotolla toistamiseen. 

1. Kuin kleopatra!

Kansanedustaja Jaana Pelkonen hurmasi kauneudellaan ja sensuellilla tyylillään tänäkin vuonna Seiskan lukijat.

Jaanan yllä nähtiin kirkkaan keltainen, olkapäille laskeutuva kierrätyspuku. Särmää pukuun oli tuomassa valtavat, Kleopatramaiset kultaiset korvakorut, jotka sointuivat täydellisesti Jaanan tummiin piirteisiin. Linnan kaunotar ei ollut alkanut leikittelemään näyttävillä kampauksilla, vaan yksinkertainen, sliipattu niskaponinhäntä ajoi asian loistavasti!

Lue myös: JAANA PELKONEN SAAPUI LINNAN JUHLIIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEANA: TAKANA RANKKA YÖ SAIRAALASSA - KUVA!

Jaana Pelkonen
Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!