Uutiset

Tässä on Lauri Markkasen Verna-rakkaan muhkea vauvamasu – kuva! NBA-tähden yllätyslapsi syntyy pian Yhdysvalloissa

24.12.2017 08:08

Koripallotähti Lauri Markkanen, 20, pelaa ensimmäistä kauttaan NBA-jengi Chicago Bullsissa. Jyväskyläläislähtöisen nuorukaisen kausi maailman kovimmassa koripallosarjassa on sujunut yli odotusten, ja Lauria hehkutetaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue myös: Mikä kaunotar! Tässä on koripallotähti Lauri Markkasen tyttöystävä Verna, seurustelleet jo pari vuotta - kuvat!

Lauri menestyy siis urheilurintamalla, mutta hyvin menee myös siviilipuolella. Hän on seurustellut kaksi vuotta rakkaansa Verna Ahon, 20, kanssa, joka muutti Chicagoon tänä syksynä. He tutustuivat aikoinaan yläasteella Jyväskylässä.

Iso vauvamasu

Lauri ei ole siviilielämästään lehtien palstoilla juuri puhunut, mutta Seiska voi nyt paljastaa, että nuorelle pariskunnalle on tulossa perheenlisäystä.

Paparazzi bongasi kyyhkyläiset Chicagosta, ja taannoin otetusta kuvasta selviää, että vauva saattaa syntyä vielä tämän vuoden puolella.

Lauri ja Verna United Centerissä.

Seiskan lähteen mukaan vauvan laskettu aika on joulukuussa, mutta STT:n mukaan laskettu aika on puolentoista kuukauden päässä!

– Vernan raskausvatsa oli jo todella iso, kun he olivat Chicago Bullsin kotiareena United Centerissä, rapakon toiselta puolelta kerrotaan.

Lue myös: Huhhuh, näin hulppeasti asuu NBA-tähti Lauri Markkanen: Joogasali, uima-allas, leffateatteri, kuntosali… - katso kuva kotitalosta!

Pariskunta ei ole hiiskunut tulevasta esikoisestaan myöskään sosiaalisessa mediassa, joten iloinen raskausuutinen on iso yllätys miljoonille Lauri-faneille.

Rahasta ei ole pulaa

Pariskunnalla on varaa ostaa tulevalle pienokaiselle parhaat mahdolliset vaunut sekä kaikki kuviteltavissa olevat vauvatarvikkeet. Lauri nimittäin solmi viime kesänä rahakkaan sopimuksen Chicago Bullsin kanssa, ja hänen tulokaskauden palkkansa on 3,3 miljoonaa euroa. Seuraavana vuonna palkka kasvaa entisestään.

Lue myös: Donkkaamalla miljonääriksi: Lauri Markkaselle huima palkka heti NBA-avauskaudella – 3,3 miljoonaa euroa!

Lauri ja Verna asuvat 30-kerroksisessa pilvenpiirtäjässä, jota kuvaillaan ylelliseksi vuokrataloksi. Talossa on kaikki palvelut uima-altaasta isoon kuntosaliin sekä pieneen elokuvateatteriin saakka.

Myös vuokrat ovat luksustalon tasoa, sillä yhden makuuhuoneen asunnosta joutuu pulittamaan kuukaudessa yli 2 200 euroa ja kolmen makuuhuoneen kämppä maksaa 5 900 euroa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!