fbq
Uutiset
10.05.2017 18:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Jussi 69 tytär
Tässä on Jussi 69:n täysi-ikäinen Rosa-tytär – harvinainen yhteiskuva!
Uutiset
10.05.2017 18:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

The 69 Eyes -yhtyeen rumpalina ja radiotoimittajana tunnettu Jussi 69 lomailee paraikaa amerikkalaisen ystävänsä Bam Margeran kanssa Espanjassa.

Jussilla on myös tytär, josta hän ei ole kovin suuresti puhunut julkisuudessa. Nyt kuitenkin Bam on julkaissut kuvan Espanjasta, missä komeilevat itse Jussi ja hänen tyttärensä Rosa.

 

@jussi69official in barcelona with his cute daughter, im allowed to say it!

Henkilön Bam Margera (@bam__margera) jakama julkaisu

Jussi 69 on ollut läsnä tyttären elämässä, vaikkei häntä ole näkynytkään paljon julkisuudessa.

- Olen missannut lukemattoman määrän synttäreitä, merkkipäiviä, häitä ja hautajaisia. Kyllä mulla on siitä huono omatunto, Jussi kertoi Maarit Kallion Yhden illan juttu -ohjelmassa isyydestään.

Jussin ja hänen tyttärensä yhteiskuvassa komeilee Helsingin kaduiltakin tuttu näky TV-tähti ja ammattilaisrullalautailija Bam Margera, joka viime kesänä repäisi ja istui Helsingin tunnetuimman puliukon Arskan kanssa autossa linnoittautuneina juomassa olutta.

Myös The Riff -baarin omistaja Jussi 69 näyttää Instagramin kuvien mukaan viihtyvänsä lomallansa paikallisissa baareissa ja keikoilla. Kuvat eivät kuitenkaan kerro, onko tytär viettänyt nestemäisiä hetkiä isänsä ja hänen ystävänsä kanssa.  

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »