fbqTässä on Jari Sarasvuon ongelmallinen ökytalo: hintapyyntö romahti yli miljoonalla – kuva! | Seiska
Tässä on Jari Sarasvuon ongelmallinen ökytalo: hintapyyntö romahti yli miljoonalla – kuva!

Tässä on Jari Sarasvuon ongelmallinen ökytalo: hintapyyntö romahti yli miljoonalla – kuva!

Uutiset | 07.11.2016 17:01

Liikemies ja mediapersoona Jari Sarasvuo on kituutellut ainakin paperilla kahden talon loukussa jo parin vuoden ajan. Gallträsk-järven läheisyydessä Kauniaisissa sijaitseva 445-neliöinen desing-kivitalo jäi tyhjilleen, kun Jari muutti keväällä 2014 puolisonsa, ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuon kanssa 700-neliöiseen ökytaloon kaupungin keskustaan.

Nyt Jari on askeleen lähempänä vanhan lukaalinsa myyntiä, sillä kiinteistörekisterin mukaan talon kaupoista on tehty esisopimus. Talon hinnaksi on sovittu 1,3 miljoonaa euroa.

 

 

Kaupat vielä kesken

Kaupan ehtona lienee, että ostajaksi ilmaantunut toimitusjohtaja saa myytyä oman ökytalonsa. Samana päivänä kuin esisopimus tehtiin, Oikotie.fi-palveluun ilmaantui myynti-ilmoitus toimitusjohtajan hulppeasta 1,1 miljoonan euron arvohuvilasta.

Mikäli kaupat etenevät maaliin saakka, voidaan Jarin sanoa heltyneen pyyntihinnassa rutkasti. Vuonna 2010 hän tavoitteli talosta huimaa 2,6 miljoonaa euroa, joten hinta on pudonnut nyt reilulla miljoonalla.

 

 

Lunasti ex-vaimon ulos

Jari rakennutti talon ex-puolisonsa Nina Rosqvistin kanssa. He omistivat talon pitkään yhdessä, kunnes Jari kesällä 2011 lunasti Ninan oikeuden talosta 300 000 eurolla.

Vuonna 2004 valmistuneessa talossa on seitsemän huonetta kahdessa kerroksessa, upea parveke sekä kaksi autotallia. Erikoisuutena luksuslukaalissa on pieni, tornimainen huone talon katolla. 

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!