sofiastefu

Tässä he nyt ovat! Paparazzi ikuisti Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin ensimmäisiin yhteiskuviin – katso!

Uutiset | 06.05.2020 10:53

Vuosikymmenen suhdedraaman järjestäneet fitnesskaunotar Sofia Belórf, 30,  ja kohuliikemies Stefan Therman, 32, ovat yrittäneet pysytellä piilossa paparazzeilta jo useamman viikon ajan. Maanantaina 4.5. Seiskan paparazzi kuitenkin bongasi rakastavaiset Helsingin Ullanlinnassa ruokaostoksilta. Bambi-koiran kanssa liikenteessä ollut pari kävi Pietarinkadun K-marketissa ostamassa muun muassa vessapaperia.

se

Pari oli selkeästi lähtenyt vähän reippailemaan, sillä molemmilla on takana rankka bileputki. Lähipiirin mukaan Sofia ja Stefu kokeilevatkin nyt miten yhteiselo sujuu ihan perusarkea viettäen ja selvin päin.

 
df

Martinan virallinen osoite

Rakastavaiset jatkoivat matkaa kävellen kohti Eiranrantaa, jossa he ovat olleet nyt pari päivää majoittuneena. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että kyseinen asunto on julkkiskaunotar Martina Aitolehden, 37, virallinen koti. Tämä asia ei näytä ainakaan Sofiaa haittaavan, sillä hän näyttää some-päivityksiensä mukaan viihtyvän Eiranrannassa kuin kala vedessä. 

bambi           

Kovia paljastuksia tulossa!

Suomalaisia pääsiäispyhistä alkaen puhuttaneen ihmissuhdedraaman jälkinäytös on käynnissä. Torstaina 7.5. ilmestyvä Seiska kertoo runsaasti uutta tietoa Sofian, Stefanin, Martinan ja tutkintavankina istuvan Niko Ranta-ahon vaiheista. 

Katso tästä lisää Seiskan paparazzi Panu Hörkön ottamia kuvia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seiskan paparazzi Panu Hörkkö (@panuhorkko) on

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!