fbq
Uutiset
30.01.2018 12:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Tarja Smura joutui ulosoton asiakkaaksi.
Tarja Smura muistelee rajua 90-luvun kurimusta: Ajauduin ulosottohelvettiin!
Uutiset
30.01.2018 12:22
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Kaunis elämä -ohjelmassa nähtävä vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura kamppaili pian missivuotensa jälkeen talousvaikeuksien kanssa.

Lue myös: Renny Harlin vaihtoi 90-luvulla naisia lennosta – muistatko Miss Suomen ja Rennyn legendaarisen piirakkaepisodin?

– Jouduin vuonna 1995 ulosoton asiakkaaksi. Katsottiin, että silloisella miehelläni oli liian hyvät tulot, joten en saanut hoitaa itse omaa velkaani velkajärjestelyn kautta. Minulle kertyi yritysvelkoja, koska minulla ei ollut nuorena tyttönä kunnollista kirjanpitäjää. Nyt olen kuivilla, Tarja kertoo. 

Lue myös: Aviokriisinsä selvittäneet Tarja Smura ja Markus nauttivat taas yhteiselosta – upeat perhekuvat! ”Ihana nukkua taas yhdessä”

Tarjan elämä oli missiksi kruunaamisen jälkeen yhtä pyöritystä.

– Minusta on kirjoitettu tuhansia lehtijuttuja. Kun kävin kaupassa, jopa siitä raportoitiin. Lisäksi toimittajat tulivat tekemään lapsuudenkodistani tai lukiostani juttuja. Pääni ei kuitenkaan missään vaiheessa mennyt sekaisin, sillä minulla oli hyvä tukiverkosto. Samat ystävät ovat edelleen rinnallani, Tarja kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »