fbq
Uutiset
18.02.2018 17:37
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tapio Suominen
Tapio Suomiselta rajua ja sekavaa tekstiä somessa - huoli heräsi, ex-rakas soitti poliisit selostajatähden perään? "Haistakaa paska!"
Uutiset
18.02.2018 17:37
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ylen suosikkiselostaja ja urheilutoimittaja Tapio Suominen palasi hiljattain sairauslomalta töiden pariin ja Tapsa on nähty viime viikkoina takaisin sorvin ääressä Urheiluruudun ankkurina.

Tammikuussa Suominen sai tuomion syksyllä Hattulassa tapahtuneesta rattijuopumuksesta ja rattijuopumuskäryn jälkeen legendaarinen selostaja jäi sairauslomalle.

LUE: Tapio Suomiselle tuomio rattijuopumuksesta!

Suominen on kertonut julkisuudessa hakeutuneensa rattikäryn jälkeen hoitoon Hämeenlinnan keskussairaalan psykiatriselle osastolle, missä Suominen vietti kuukauden päivät.

Nyt Suomisen käytös sosiaalisessa mediassa on herättänyt jälleen huolta Suomisen seuraajien ja fanien keskuudessa. Lauantaina ja sunnuntaina Suominen on kirjoittanut Facebookiin ja Twitteriin hyvin rajua tekstiä muun muassa ystävyydestä ja lähimmäisistään.

LUE MYÖS: Psykiatriseen hoitoon päätynyt Tapio Suominen toipuu hiljalleen: Opettelen arkea ja rakennan pohjaa pikkuhiljaa! 

- Kaikille teille, jotka valehtelette olevanne ystäviänne, haistakaa paska! Älkää enää koskaan ottakaa yhteyttä,koska mä valitsen ystäväni, Suominen twiittasi myöhään lauantai-iltana.

Suominen jatkoi twiittaamista yön pikkutunneilla ja viestit olivat sävyltään varsin railakkaita. Hän mainitsi twiiteissään muun muassa naisystävänsä Evelynin, jonka kanssa Suominen on seurustellut parisen vuotta.

Myös Facebookissa Suominen kirjoitti sunnuntaina hyvin kärkkääseen sävyyn.

- Hyvää aamupäivää, Fasistit. Nöyrin pyyntöni, en jaa maailmankuvaanne. IHMISsuhteeni ghanalaisen Even kanssa on opettnaut paljon, jaan sen aikanaan kaikille suomalaisille. Joten, ei enää kaveripyyntöjä! Yst. ja Kun. Tapsa Suominen

Lisäksi Suominen pyysi Twitterissä seuraajiltaan apua uuden auton etsintään.

Sunnuntaina puolen päivän aikoihin Suominen palasi Twitterissä vielä yöllisiin viesteihinsä.

Suomiselle Twitterissä vastanneet ihmiset epäilivät, että selostajan sekavien viestien syynä olisi alkoholi. Eräälle twiittaajalle Suominen vastasi hankkineensa alkometrin syksyllä rattijuopumuskäryn jälkeen ja ilmoitti, että alkometri näytti 0,3 promillea.

Tämän jälkeen Suominen twiittasi sunnuntai-iltapäivänä vielä kaksi kertaa. Twiittien sisältö oli varsin mystinen. Suominen vihjasi, että hänen exänsä olisi soittanut poliisit Suomisen perään.

 Suomisen some-seuraajat ovat toivottaneet selostajalegendalle voimia ja toivoneet, että tämä ei tarttuisi enää pulloon.