fbq
Uutiset
19.11.2018 14:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Marja Hintikka
Tanssikilpailusta pudonnut Marja Hintikka hyppäsi miljoonaohjelmaan mammalomalta – ylistää juontajamiestään: Hän saa nyt kotiin hyvin onnellisen ja vetreän vaimon!  
Uutiset
19.11.2018 14:39
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Toimittaja ja juontaja Marja Hintikan taival Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa päättyi eilen sunnuntaina (18.11.). 

- Tanssikilpailuun osallistuminen on ollut niin keholle kuin mielelle mieletön kokemus. Tavoitteeni oli, että pääsen tanssimaan kaikki kymppitanssit ja se unelma kävi toteen, Marja kertoi Seiskalle pian lähetyksen jälkeen.

Kolmen pienen lapsen äiti hyppäsi miljoonaohjelmaan suoraan äitiyslomalta. Juontajapuoliso Ile Uusivuori kannusti Marjaa osallistumaan tanssikilpailuun. 

- Syksy on ollut aikataulujen osalta aikamoista tetristä, sillä lapset ovat sen verran pieniä. Mietin pitkään, saammeko aikataulumme rullaamaan, jos osallistun ohjelmaan. Ile totesi siihen vaan, että nyt menet, sillä hän ei kuuntele kolmea vuotta sitä kitinää, miksi en osallistunut ohjelmaan. Ile tiesi, että unelmoin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistumisesta. Arvostan, että on puoliso, joka tukee ja kannustaa. Molempien unelmat tulevat kuulluksi. Hän saa kotiin hyvin onnellisen ja vetreän vaimon.  

 

Marja Hintikka


Marjalla alkaa helmikuussa MTV3-kanavalla yhteinen tv-ohjelma Vappu Pimiän kanssa.

LUE LISÄÄ: HUH, MITÄ SUPERNAISIA: TANSSII TÄHTIEN KANSSA -KAUNOTTARILLE OMA OHJELMA!

- Sen suunnitteleminen alkaa pian. Lisäksi on muita tv-töitä tiedossa.

Tanssiminen tulee varmasti jäämään osaksi Marjan elämää. 

- Puolisoni Ile on tanssimiehiä. Olemme sopineet, että menemme samalla salsatunnille James Nikanderin eli Mustan Barbaarin kanssa. Tanssiminen sopii minulle niin urheilu- kuin ilmaisumuotona. Aion tanssia koko loppuelämäni.

Marja haluaa järjestää perheelleen ikimuistoisen joulun. 

- Teen itse kaikki jouluruuat. Mamma loihtii kotiin kunnon megajoulun.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »