Heidi Pakarinen kommentoi ilkeitä kommentteja.

Tangokuningatar Heidi Pakarinen negatiivisista kommenteista: ”Keino purkaa huonoa oloa!”

16.12.2019 05:13

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarisella, 43, on savolaiset sukujuuret, ja hän kertookin olevansa luonteeltaan avoin ja lupsakka. Jo lapsesta lähtien hän on halunnut saada kontaktin muihin ihmisiin.

– Jotkut joskus tulevat sanomaan minulle, että miten olet noin tavallinen ja sosiaalinen. Ihmiset herkästi nostavat julkisuuden henkilöt jotenkin korkeammalle eivätkä ymmärrä, että ihan samanlaista elämää meilläkin on.

Musiikki on ollut Heidille tärkeää lapsesta lähtien. Tangomusiikin kipinän hän löysi jo nuoruusvuosinaan.

– Teini-iässä suurin haaveeni oli tulla tangokuningattareksi. Vuonna 1989 ollessani 13-vuotias, katsoin, kun Arja Koriseva voitti tangomarkkinat. Olin sinä vuonna jo aiemmin löytänyt tangomusiikin. Hassua, mikähän saa sen ikäisen kiinnostumaan sellaisesta musiikista?

Heidi valittiin tangokuningattareksi vuonna 2013. Tangokuninkaan tittelin sai Kyösti Mäkimattila.
<em>Heidi valittiin tangokuningattareksi vuonna 2013. Tangokuninkaan tittelin sai Kyösti Mäkimattila.</em>

Lue myös: Laulaja Heidi Pakarinen avautuu kohupäätöksestään: Tämän takia lopetin juontopestin televisiossa!

Rakkaudelliset arvot

Heidin elämän tärkein saavutus on äitiys. Seitsemän vuoden kotiäitiys sai hänet ymmärtämään aidon läsnäolon ja toisten huomioonottamisen arvon.

– Ihmiset elävät liikaa vain itselleen ja yrittävät haalia rahaa sekä menestystä. Herkästi tuomitaan muita ja ajatellaan asioista negatiivisesti. Se on ristiriidassa oman elämänkatsomukseni kanssa.

Lue myös: Tangokuningatar Heidi Pakarisen syksyssä surua ja murhetta: ”Olen joutunut kyseenalaistamaan tuota korkeimman oloa!”

Myös Heidi on joutunut lukemaan itsestään negatiivisia kommentteja. Rakkaudellisia arvoja kannattavalla tangokuningattarella riittää kuitenkin ymmärrystä kaikille.

– Ihmiset voivat nykyään valitettavan huonosti. Olen ajatellut, että negatiivinen kommentointi on keino purkaa huonoa oloa. Jos tuntee, että on yksin ja elämä on täysin hajalla, niin miten siitä voisi tulla mitään hyvää, Heidi pohtii.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!