fbq
Uutiset
12.03.2019 07:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Sami Hedberg kuherteli lentokentällä.
Tämä tumma kaunotar valloitti Sami Hedbergin sydämen? Pussailivat avoimesti julkisella paikalla – kuva!
Uutiset
12.03.2019 07:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Sinkkuna jo vuoden viihtyneellä Sami Hedbergillä, 37, saattaa olla käynnissä jotain vakavaa parisuhderintamalla. Viime viikon torstaina hän nimittäin palasi Wienistä nuoren, kauniin tummaverikön kanssa.

Seiskan lukija otti parista kuvan Wienin lentoasemalla. Silminnäkijöiden mukaan Sami ja kaunotar näyttivät vastarakastuneilta.

– He vaikuttivat todella nauttivan toisistaan. Ei jäänyt epäilystäkään siitä, etteivätkö he olisi matkalla yhdessä. Pariskunta hempeili täysin avoimesti ja vaihtoi pusujakin, lentoasemalla pariskunnan huomannut Seiskan lukija kertoo.

Lue myös: Eronnut Sami Hedberg viihtyy yksin hulppeassa ökyasunnossaan: En edes mieti Tinderin lataamista!

”Olimme kentällä”

Vielä marraskuussa Sami väitti Seiskalle olevansa sinkku eikä hänellä ollut kiirettä uuteen suhteeseen. Nyt hän ei halua avata seurusteluasiaa vaan tyytyy kommentoimaan reissua mystisesti.

– En nyt lähde tässä vaiheessa parisuhdetilannettani avaamaan. Vaikea sanoa mitään, kun en osaa hahmottaa, millainen kuva teillä on. Kyllä me olemme lentoasemalla olleet, mutta en tässä vaiheessa kommentoi sitä enempää, Sami vastaa.

Silminnäkijöiden mukaan Sami ja tumma kaunotar näyttivät todella nauttivan olostaan ja toisistaan.
Silminnäkijöiden mukaan Sami ja tumma kaunotar näyttivät todella nauttivan olostaan ja toisistaan.

 

Lue myös: Tässä uusklassisessa kerrostalossa Sami Hedbergin miljoonalukaali sijaitsee – kuva!

Sinkkuelämä ohi?

Suosikkikoomikko erosi vaimostaan Ilonasta vuosi sitten tammikuussa 10 vuoden parisuhteen jälkeen.

Eron jälkeen Sami vietti villiä sinkkuelämää, ja hänet nähtiin usein kiitämässä yöelämässä eri naisten seurassa. Viime kesänä hän hankki poikamiesboksikseen hulppean, yli 100 neliön arvolukaalin Helsingin keskustasta, jossa hän kertoi viihtyneensä hyvin yksin.

– Sinkkuelämä on lähtenyt hyvin käyntiin! Olen elänyt aika rauhallista arkea. Olen halunnut panostaa itseeni ja sisustanut uuden asuntoni mieleisekseni. Minulla on hyvä näin, Sami kertoi Seiskalle kesällä.

Nähtäväksi jää, kuinka kauan ullakkokolmio, jonka hintapyyntö oli 1,2 miljoonaa euroa, pysyy poikamiesboksina.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »