Katso kuva!

Tämä suomalaisjulkkis on perintöprinsessa Jenny Lappalaisen työnantaja – Jenny haaveilee avioitumisesta vanhemman rakkaansa kanssa: Olen näyttänyt hänelle sormuksia!

Uutiset | 10.10.2018 14:18

Miss Suomen perintöprinsessa Jenny Lappalainen edusti uudistuneen Sokos Hotel Presidentin avajaisissa (9.10.) yhdessä missisiskojensa kanssa. Hän poseerasi punaisella matolla yhdessä Miss Plus Size -voittaja ja Niinatar-hääliikkeen omistajan Niina Kuhdan kanssa. 

LUE MYÖS: PERINTÖPRINSESSA JENNY LAPPALAINEN EI AIO JÄÄDÄ PERINTÖPRINSESSANA MISS SUOMEN VARJOON: MINUT MUISTETAAN VARMASTI MISSIVUODEN JÄLKEEN!

- Olen jo ollut liikkeessä töissä! Rakastan asiakaspalvelutyötä ja sitä, että saan olla morsianten apua löytämässä heille upeita asuja tärkeään päivään, Jenny paljasti Seiskalle.

jenny ja NIina

Jenny haaveilee myös itse uuden askeleen ottamisesta kuusi vuotta vanhemman rakkaansa kanssa.

- Olen näyttänyt jo rakkaalleni sormuksia! Poikaystävä ei ole vielä valmis naimisiin! En saa perintöprinsessana mennä naimisiin, mutta ei tässä ole enää kuin 50 viikkoa jäljellä!   

Oletko saanut missikisojen jälkeen miehiltä viestiä sosiaalisen median kautta?

- Onhan sieltä tullut vaikka mitä, mutta en voi varattuna naisena suostua treffeille. Kolmiodraamat eivät ole minua varten.

Jenny suuntaa vielä tänä vuonna Miss Maailma -kisoihin Kiinaan.    

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!