fbq
Uutiset
22.02.2019 15:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kirsi Ståhlberg
Tältä näyttää julkisuudesta kadonnut Salkkarit-tähti Kirsi Ståhlberg – keskittyy uuteen työhön ja äitiyteen: "En kaipaa Salkkareihin!"
Uutiset
22.02.2019 15:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatuista elämistäkin tuttu näyttelijä Kirsi Ståhlberg saapui helsinkiläisen Niinatar-hääpukuliikkeen avajaisiin yhdessä 4-vuotiaan tyttärensä kanssa. Hän ei kuitenkaan poseerannut jälkikasvunsa kanssa.

- Kun aikoinaan aloitin Salatuissa elämissä näyttelemisen, päätin, etten tuo perhettäni julkisuuteen. Sen päätöksen olen myös pitänyt. Suhde voi hyvin. Olemme olleet mieheni kanssa pitkään yhdessä ja meillä on yhteinen asuntolaina, Kirsi kertoi Seiskalle juhlahumussa.

 

KirsiSalatuissa elämissä näyttelemisen Kirsi lopetti neljä vuotta sitten. Hänet nähtiin Isabella Holmina vuosina 2008-2014.

- Olen keskittynyt äitiyteen ja työskentelen nykyisin rekrytointifirmassa. Näytteleminen on minulle vakavasti otettava harrastus. En kaipaa enää Salattuihin elämiin, tai sarjan tuomaa julkisuutta. Nautin siitä, ettei jokainen vastaantulija tunnista minua. Aika aikaansa kutakin.

Kirsi on päättänyt, ettei hanki enää miehensä kanssa lisää lapsia.

- Lapsiluku on täynnä. Meille riittää yksi lapsi, Kirsi kertoi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »