Katso kuva!

Tältä näyttää entinen Idols-tuomari Nanna Mikkonen tänä päivänä – jätti musiikkialan ja muutti seitsemäksi vuodeksi Intiaan: En kaipaa enää levy-yhtiön tädiksi!

Uutiset | 15.11.2018 18:28

Vaatealan yrittäjä ja kirjailija Nanna Mikkonen nousi julkisuuteen vuonna 2003, kun hän tuomaroi Suomen ensimmäistä Idols-kilpailua. Hänen sloganinsa ”Sä olet puhjennut kukaan” ja ”Sä kosketit mua” ovat jääneet elämään.

- Idols oli tosi katsottu ohjelma, joka nosti tunteet pintaan. Kun menen pohjoisempaan päin, ihmiset tulevat edelleen jututtamaan minua Idolsin takia, Nanna kertoi Seiskalle suomalaisen muodin keskuksen Gardenin avajaisissa.

Idolsin ensimmäisen tuotantokauden voiton vei Hanna Pakarinen. Nanna on edelleen läheisissä väleissä kolmanneksi sijoittuneen Antti Tuiskun kanssa. 

- Minun on tarkoitus matkustaa pikapuolin Antin luokse Espanjaan. Minulle tuli huomattavasti läheisemmät välit Antin kuin Hannan kanssa. Se johtui kaiketi siitä, että Antin elämä oli tuolloin aika myrskyinen. Olin Antille isosisko ja tukipilari, johon hän pystyi turvautumaan, Nanna muistelee ja kertoo, ettei ole lukenut vielä entisen suojattinsa elämäkertaa.

Nanna

Nanna työskenteli vuosia levy-yhtiön pr-päällikkönä, kunnes muutti asumaan Intiaan ja perusti oman Nannasan-vaatemalliston.

- Asuin melkein seitsemän vuotta Intiassa, josta palattuani kirjoitin kirjan elämästäni. En kaipaa edelleen levy-yhtiön tädiksi, kaksi vuotta sitten Suomeen takaisin muuttanut Nanna kertoo.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!