fbq
Uutiset
22.12.2020 09:22
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Vesa-Matti Loiri
Tältä Vesa-Matti Loiri näyttää nykyään! Ile Vainio yllätti ystävänsä koskettavalla lahjalla - "Muisteltiin kaiholla ja riemulla"
Uutiset
22.12.2020 09:22
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Pari viikon päästä tammikuun alussa 76 vuotta täyttävä Vesa-Matti Loiri sai maanantaina Espoossa sijaitsevaan kotiinsa mieluisan yllätyksen, kun lauluntekijä Ilkka "Ile" Vainio saapui vierailulle.

Ile ojensi taiteilijalegendalle upean, edesmenneen Jope Ruonansuun piirtämän taulun Loirista. Ile julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Veskun kanssa ja kertoi miesten muistelleen yhdessä yhteisiä ystäviään.

- Vein Jope Ruonansuun maalaaman taulun ystävästään Vesa Matti Loirista. Muisteltiin Jopea kaiholla ja riemulla, myös montaa muuta ystäväämme, Ile kirjoitti kuvatekstissä.

Lue myös: Vesa-Matti Loiri julkaisi itsestään kuvan pitkän tauon jälkeen - saunoo julkkisseurassa Inarinjärvellä: ”Mestarit lauteilla!”

Ile kertoi, että vierailunsa aikana Vesku järjesti itsekin pienimuotoisen yllätyksen soittamalla lauluntekijälle huilua.

- Vesku vei minut musiikihuoneeseen ja esitti upean huilikonsertin, joka jää soimaan iäksi sydämeeni.

- Vesku otti huilun huuliltaan sanoen; "Ile meidän pitää pysyä vielä hengissä, meillä on vielä sanottavaa ja tee viimeiselle levylleni hyvät sanat". Se on suuri kunnia ja teen niistä sanoista elämäni parhaimmat.

Lue lisää: Vesku Loirin soitto piristi syöpään sairastunutta Ile Vainiota: ”Uhosi repivänsä arkusta!”

Loiri paljasti hiljattain, että hän suunnittelee uuden albumin tekoa ja hän on pyytänyt kappaleita jo eri tekijöiltä tulkittavikseen.

Tuoreen päivityksen perusteella Ile Vainiokin on yksi Loirin tulevalle levylle kappaleita tekevistä ammattilaisista.

- Kiitos Vesa-Matti kaikesta, sinun voimalla täällä kannattaa pysyä hengissä. Hyvää joulua kaikille. t ikuiset pojat Vesku ja ile, Vainio kirjoitti päivityksessään.

Lue myös: Hannele Lauri Loiri-kirjan suhdepaljastuksesta: Vesku ei kysynyt lupaa!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »