Katso kuva!
Eeva Eloranta ja Esko Salminen olivat Blondi tuli taloon -sarjan tähtiä.

Tältä Anu Hälvä, Eeva Eloranta ja Esko Salminen näyttivät 90-luvulla Blondi tuli taloon -sarjassa – ”Meidät tunnistettiin kaikkialla!”

25.03.2018 14:33

Näyttelijä Eeva Elorannasta tuli kaikkien tuntema tähti, kun Blondi tuli taloon -sarja alkoi MTV3:lla vuonna 1994. Hän näytteli sarjassa Margít Haukkamaata kahden vuoden ajan.

– Saan edelleen palautetta roolistani. Olen yllättynyt, että ala- ja yläkouluikäiset lapset tunnistavat minut. Se johtuu siitä, että he ovat katsoneet sarjaa tallenteilta.

Lue myös: Blondi tuli taloon -näytelmä pian ensi-iltaan - ohjaaja paljastaa: Sain idean näytelmään Antti Tuiskulta!

Nyt suosikkisarjasta on tehty näytelmäversio, jonka pääosassa nähdään entinen Salatut elämät -näyttelijä Anu Palevaara.

 

Eevaa kosiskeltiin Blondi tuli taloon -sarjan jälkeen mittavaan tv-rooliin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. – Merja Larivaara sanoi aikoinaan, että kannattaa mennä vain sellaiseen sarjaan, jota itsekin katsoisi.
<em>Eevaa kosiskeltiin Blondi tuli taloon -sarjan jälkeen mittavaan tv-rooliin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. – Merja Larivaara sanoi aikoinaan, että kannattaa mennä vain sellaiseen sarjaan, jota itsekin katsoisi.</em>

 

Ohjelma toi mukanaan valtaisan julkisuuden 1990-luvulla.

– Meidät tunnistettiin kaikkialla! Ihmiset halusivat valokuvia ja nimmareita. Olin tehnyt sen verran pitkään isoja töitä, että julkisuus ei tuntunut ahdistavalta.

Lue myös: Blondi tuli taloon -sarjan ex-lapsitähti vuodatti kyyneliä ensi-illassa: Emme ole nähneet vuosiin!

Eeva oli hiljattain katsomassa Blondi tuli taloon -näytelmää. Hän tapasi teatterissa osan sarjan alkuperäisnäyttelijöistä 20 vuoden tauon jälkeen.

– Teimme yhdessä historiaa, sillä teimme Suomen ensimmäisen päivittäissarjan. Ohjelma tuli kolmena iltana viikossa.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!