KImmo Elomaan sydän reistailee.

Talousrikoksista epäillyllä Kimmo Elomaalla vakavia terveyshuolia: Olen vainaa ennen tuomiota!

31.05.2018 04:32

Poliisi on kiinnostunut jälleen liikemies Kimmo Elomaan, 65, toimista. Hän on tehnyt käteisnostoja automaattikortilla ghanalaiselta pankkitililtä eikä käyttänyt rahoja velkojensa maksuun. Kotietsinnässä Kimmolta löytyi 11 000 euroa käteistä kylpytakin taskusta ja yli 10 000 euroa kolikoita Kimmo-siaksi nimetystä säästöporsaasta. Kimmoa epäillään törkeästä velallisen epärehellisyydestä, josta voi saada jopa neljä vuotta vankeutta.

– Rehellisesti sanottuna, minua ei kiinnosta, millaisen tuomion saan, koska olen vainaa ennen sitä, Kimmo tilittää Seiskalle.

Lue myös: Kike ja Kimmo Elomaa juhlivat hääpäiväänsä heinäkuussa - naimisissa jo 40 vuotta!

Kimmo on kärsinyt vakavista sydänvaivoista, ja hänelle asennettiin kahdeksan vuotta sitten sydämentahdistin.

– Sain tuolloin lääkäreiltä viisi vuotta elinaikaa. Nykyisin lenkkeilen koirien kanssa ja käyn punttisalilla, kun pystyn. Huolehdin Maskun-kodistamme, enkä enää odota elämältä mitään, Kimmo sanoo.

Lue myös: Linnan jatkot: Kimmo Elomaa esitteli Rolexiaan - "Alta kympin maksaa!" KUVAT!

Vaimon, Ritva ”Kike” Elomaan aika kuluu kansanedustajan tehtävissä Helsingissä. Hän on vahvistanut poliisille antaneensa kotietsinnässä löytyneet rahat Kimmolle.

Lue lisää Kimmo Elomaan talousrikosepäilyistä ja katso kuva kohutusta Kimmo-siaksi nimetystä säästöpossusta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Ahti Kettunen
Kuvat: Ahti Kettunen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!