Katso kuvat!

Tällaisia ovat rakastettujen muusikoiden viimeiset leposijat: Badding lepää veljensä vieressä - kuvat!

Uutiset | 06.07.2018 21:34

Vain 39-vuotiaana kuolleen suomalaistunteiden alakuloisen tulkitsijan Rauli "Badding" Somerjoen kuolemasta on jo yli 31 vuotta. Hänet on haudattu syntymäkaupunkinsa Someron kirkkomaalle. Vierellä lepää isoveli, musiikkitoimittaja Kari Somerjoki, joka kuoli päävammaan ravintolan järjestysmiehen tönäistyä hänet katuun kesällä 1989.

Rauli Somerjoen hauta.

Lue myös: Tässä on Juice Leskisen upea viimeinen leposija: komea hautapaasi sammaloituu – kuva!

Tapsa laskettiin vaimonsa sukuhautaan

Tapio Rautavaara

Tapio Rautavaaran tunnetuksi tekemät ikivihreät soivat edelleen maamme tanssilavoilla, vaikka reissumiehen kuolemasta on jo 39 vuotta. Tapsa liukastui 64-vuotiaana uimahallissa, mutta terveyskeskus passitti hänet sairaalan sijasta kotiin, jonne hän kuoli.

Rautavaaran hauta

Tapsa haudattiin vaimonsa sukuhautaan Helsingin Malmille. Kiveä koristavat olympiarenkaat kunnianosoituksena keihäskullasta vuonna 1948.

Junnun viimeinen sija uurnalehdossa

Juha Vainio

Tänäkin suvena Juha "Junnu" Vainion haikeat sävelet soivat kaikkialla Suomessa. Lahjakas lauluntekijä kuoli vain 52-vuotiaana sydänkohtaukseen Sveitsissä syksyllä 1990, mutta viimeinen leposija löytyy Suomesta.

Juha Vainion hauta

Synnyinkaupungin Kotkan sijasta Junnun tomumaja on Helsingin Hietaniemen Uurnalehdossa yhdessä hänen vanhempiensa tuhkien kanssa. Uurnapaikka on kauniisti hoidettu ja siellä käydään selvästi usein.

Lue myös: Ryyppäämisen lopettanut Ile Vainio on elämänsä kunnossa – muutti elämäntapansa täysin: ”En tiennyt, että salaattiakin voi syödä!”

Enkelit vartioivat Armia

Armi Aavikko

Vuonna 2002 kuolleen Miss Suomen, Dannyn duo-parina ja rakkaana tunnetun Armi Aavikon hauta sijaitsee Helsingin Malmin hautausmaalla. Vain 44-vuotiaana keuhkokuumeeseen menehtynyt Armi lepää haudassa yksinään, mutta hautakiven koosta ja tyhjästä tekstitilasta päätellen se on hankittu perhehaudaksi.

Armi Aavikon hauta.

Kukkia ei ollut kesän alkaessa haudalla, mutta kaksi enkeliä somisti hautapaikan edustaa.

Lue myös: Danny avautuu Vain elämää -ohjelmassa Armin kuolemasta ja naissuhteistaan: Erika Vikman on lintu, joka lehahtaa kohta omille siivilleen!

Laila pääsi lähelle omaisiaan

Laila Kinnunen

Kultakurkku Laila Kinnusen viimeinen leposija löytyy Helsingin Malmilta. Laila kuoli Etelä-Savossa vuonna 2000, mutta haudattiin lähemmäksi omaisiaan. Hänen virallinen nimensä oli kuollessaan Laura Misic, mutta hautakiveen on nuottiavaimen lisäksi kaiverrettu myös taiteilijanimi. Samassa haudassa lepää Lailan Kerttu-äiti, joka menehtyi vain puoli vuotta tyttärensä jälkeen.

Laila Kinnusen hauta.

Lue myös: Milana Misic avautuu uutuuskirjassa raskaasta äitisuhteesta Laila Kinnuseen: ”Halusin tehdä sen, koska on liikaa lapsia samankaltaisissa olosuhteissa”

Kikan hautaa vaalitaan sydämellä

Kikka

Laulaja Kikka nousi julkisuuteen 1980-luvulla ja sai sekä tyylinsä että laulujensa sanoitusten ansiosta seksipommin leiman otsaansa ikuisiksi ajoiksi. 41-vuotiaana sydäninfarktiin kuolleen Kikan oikea nimi on Kirsi Sirén (o.s. Viilonen), ja hän lepää kauniisti hoidetussa perhehaudassa Tampereen Kalevankankaalla.

Kikan hauta

Virrat saivat pitää perhehautansa

Olavi Virta

Legendaarisen laulajan Olavi Virran kuolemasta tulee heinäkuussa kuluneeksi 46 vuotta. Hänet on haudattu Helsingin Malmille samaan hautaan äitinsä ja isänsä kanssa. Hautasopimus oli mennyt vuosikymmenen vaihteessa umpeen, mikä olisi tarkoittanut maapaikan uudelleenkäyttöä uusille vainajille. Onneksi Olavin poika Pauli ehti tiedon saatuaan apuun ja teki hautapaikasta 25 vuoden jatkosopimuksen. Paulin tuhkat laskettiin perhehautaan vuonna 2011.

Olavi Virran hauta
Lue myös: Lauri Tilkanen legendaarisen Olavi Virran rooliin - Malla Malmivaara esittää vaimoa!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:atte kajova, matti matikainen, sari nurmo, anne pennanen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!