Katso kuvat!

Tällaisia ovat presidenttiehdokkaiden kotitalot: Tuula Haatainen asuu ankeasti, Matti Vanhasella upea omakotitalo – kuvat!

Uutiset | 22.11.2017 08:52

Presidentinvaalit ovat jo kulman takana. Seiska selvitti, miten presidenttiehdokkaat tienaavat ja asuvat sekä millaiset ovat heidän perhesuhteensa.

Lue myös: Näin presidenttiehdokkaat tienaavat: ex-kommunisti on tulokuningas, yli 143 000 euron jättitulot – katso ja vertaa!

Sauli Niinistön, 69, ensimmäinen vaimo Marja-Leena Niinistö kuoli liikenneonnettomuudessa vuonna 1995. Vuonna 2003 Sauli kihlautui silloisen kulttuuriministerin Tanja Karpelan kanssa, mutta kihlaus purkautui myöhemmin samana vuonna. Sauli meni naimisiin nykyisen puolisonsa Jenni Haukion kanssa vuonna 2009 noin kahden vuoden seurustelun jälkeen. Avioliiton yhteydessä he allekirjoittivat myös avioehdon. Jenni odottaa parhaillaan parin esikoista, ja pienokaisen laskettu aika on helmikuussa. Jos Sauli valitaan uudelle kaudelle, luvassa on Suomen historian ensimmäinen presidenttikaudella syntynyt vauva. Perheeseen kuuluu myös koko kansan rakastama Lennu-koira.

Sauli Niinistön koti.

Lue myös: Tässä on Sauli Niinistön ja Jenni Haukion vauvan ensimmäinen koti: 580 000 euron kivilinna!

Pekka Haavisto

Edellisissä presidentinvaaleissa kansanliikkeen taakseen saanut Pekka Haavisto, 59, asui pitkään vuokralla kerrostalossa Helsingin Kruununhaassa ecuadorilaisen puolisonsa Antonio Floresin kanssa. Vuonna 2012 hän kuitenkin osti hulppean omakotitalon arvoalueelta Helsingin Kulosaaresta.

Pekka Haaviston koti.

Pekka on tavannut puolisonsa Antonion vuonna 1997 ollessaan työmatkalla Kolumbian Bogotássa. Pariskunta rekisteröi suhteensa vuonna 2002.

Nils Torvalds

RKP:n ehdokas Nils Torvalds. 72, asuu Kirsti-vaimonsa kanssa aivan Helsingin Keskuspuiston kupeessa kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa. Parilla on viisi lasta, joista Linus on kansainvälisesti tunnettu tietokonenero ja Linux-käyttöjärjestelmän kehittäjä.

Nils Torvaldsin koti.

Keskustan Matti Vanhasella, 62, on kaksi lasta vuonna 2006 päättyneestä liitostaan Merja Vanhasen kanssa.

Matti Vanhanen

Nykyään hän seurustelee sahaperijätär Heidi Huhtamaan kanssa. Pariskunta on seurustellut jo yli neljä vuotta, mutta avoliitossa he eivät ainakaan virallisesti ole, sillä Heidi asuu osoitetietojen mukaan Raumalla ja Matti puolestaan hienossa omakotitalossa Lepsämän maalaiskylässä Nurmijärvellä.

Matti Vanhasen koti.

Pariskunnan tiedetään kuitenkin viettävän paljon aikaa yhdessä Raumalla.

Tuula Haatainen

SDP:n ehdokas Tuula Haatainen, 57, on entinen sairaanhoitaja, joka luki itsensä myöhemmin valtiotieteiden maisteriksi. Hän asuu miehensä Janne Metsämaan kanssa varsin ankean näköisessä rivitalossa Itä-Helsingin Tammisalossa.

Tuula Haataisen koti.

Pariskunnalla on kaksi aikuista lasta.

Laura Huhtasaari

Presidenttiehdokkaista nuorin on 38-vuotias perussuomalaisten Laura Huhtasaari, joka työskenteli ennen poliitikon uraansa luokanopettajana. Lauralla ja hänen lääkäriaviomiehellään Teemu Lämsällä on kaksi tytärtä. Laura on kotoisin Porista.

Laura Huhtasaaren Helsingin koti.

Hänen virallinen osoitteensa on vanhassa omakotitalossa Porissa, mutta hänellä on väliaikainen asunto Helsingin keskustassa, josta käsin hän hoitaa työtehtäviään.

Merja Kyllönen

Vasemmistoliiton Merja Kyllönen, 40, on ollut yhdessä puolisonsa Mika Pihlajamaan kanssa 18-vuotiaasta asti. Naimisiin he menivät vuonna 2005. Pariskunta asuu idyllisessä, sinisessä hirsiomakotitalossa Pesiökylässä Suomussalmella viiden koiran kanssa.

Merja Kyllösen koti.

Merja kertoi Me Naisille, että he ovat toivoneet lasta 17 vuotta, mutta se ei onnistu hänen perinnöllisen sairautensa takia. Hän kertoi lehdelle surreensa lapsettomuuttaan, mutta tulleensa lopulta sinuiksi sen kanssa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen, Lehtikuva ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!