Katso kuvat!

Tällaisia ovat julkkisten merelliset ökykodit: näin hulppeasti asuvat Jari Litmanen, Fryckman ja Karalahdet – kuvakooste upeimmista!

Uutiset | 20.07.2017 13:35

Seiska kävi kesän kunniaksi kuvaamassa mereltä käsin pääkaupunkiseudun kuuluisimmat julkkiskodit.

Laulaja Anna Abreu ja aviomies Lauri Heiskari ovat asuneet jo vuosia meren päälle rakennetussa modernissa kerrostalossa Helsingin Lauttasaaressa. Nyt pari kuitenkin myy 85 neliöistä kolmiotaan 885 000 eurolla.

Anna Abreun talo.

Liikemies Peter Fryckman asuu kohutalojen kohutalossa Helsingin Kulosaaressa. Peter ei tosin enää omista kyseistä kiinteistöä, vaan hänen ystävänsä huusi sen pakkohuutokaupassa itselleen. Peter on saanut ystävältään luvan asua talossa elämänsä loppuun saakka.

Peter Fryckmanin talo.

Jere Karalahti erosi hiljattain vaimostaan Nannasta kirkkonummelaisen parturi-kampaajan takia. Nanna jäi asumaan moderniin kattohuoneistoon Helsingin Jätkäsaareen. Asunnosta aukeaa komeat näkymät Helsingin ytimeen saakka.

Karalahtien koti.

Toisilla pyyhkii hyvin, mutta aina naapurissa ei ole yhtä auvoista. Jari Litmanen ja Sakke Järvenpää asuvat vierekkäin hienossa merellisessä taloyhteisössä Helsingin Laajasalossa. Litin rahat kasvavat korkoa pankissa, mutta velkaantuneen Saken kämppä pakkohuutokaupattiin hiljattain.

Jari Litmasen talo.

Miljonääri Tomas von Rettig ja ex-malli Mirella Koullias saivat pari vuotta sitten lapsen. Nyt he viettävät ylellistä perhe-elämää Westendin upeassa luksustalossa.

Tomaksen ja Mirellan talo.

Ex-NHL-puolustaja Ossi Väänänen ja ex-formulavaimo Jenni Dahlman saivat hiljattain perheenlisäystä. Jo ennen sitä he muuttivat Espoon Westendin merellisiin maisemiin. Parilla ei ole omaa rantaviivaa, vaan merelle on kivenheiton matka. Jenni ja Ossi pulittivat 252-neliöisestä talosta noin kaksi miljoonaa euroa.

Artikkelia muokattu perjantaina klo 10.00.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!