Uutiset
Vain Seiskassa!

Tällaiset ovat Bachelor-komistus Christofferin taustat: bisnes rullaa ja rahaa tulee!

12.03.2019 13:01

Uudeltamaalta, Raaseporista kotoisin oleva 31-vuotias Christoffer "Toffe" Forsman on hyvin toimeentuleva mies. Seiskan selvityksen mukaan Christofferin ansiotulot vuonna 2016 olivat 59 344 euroa ansiotuloa.

Toissa vuonna, eli vuonna 2017, Toffe tienasi ansiotuloa hieman vähemmän: 51 474 euroa. Vuoden 2018 verotiedot tulevat julki marraskuun alussa. 

Tulojensa puolesta mies on siis selvästi suomalaisen keskiarvon yläpuolella.

Vuonna 2017 Christoffer ansaitsi lisäksi pääomatuloja 469 euroa. Koska mies on listaamattoman yrityksen osakas, pääomatulot ovat todennäköisesti peräisin yritystoiminnasta. 

Lue myös: Oho! Bachelor-Christofferin exä on Samu Haberin kihlattu: Etel Röhr on kuvankaunis tanssija - katso paparazzikuva!

Lue myös: Nämä naiset tavoittelevat Bachelor-Christofferin sydäntä: mukana Miss Helsinki -kilpailusta tuttu perintöprinsessa – kuvat!

Liikuntabisnes

Christoffer on Crossfit Basement Oy:n osakas ja perustajajäsen. Yritys tarjoaa nimensä mukaisesti liikuntapalveluita, ja kovakuntoinen Toffe on selvästi ahkeroinut bisneksen menestyksen eteen.

Viimeisin vahvistettu tilinpäätös (toukokuu 2017-toukokuu 2018) kertoo, että yritys takoi 663 884 euron liikevaihdolla puhdasta voittoa noin 76 000 euroa.

Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä eikä verovelkaa. Crossfit-bisnes on siis varsin kannattavaa.

Ei rötöksiä

Christofferin oma tausta on puhdas. Seiskan selvityksen mukaan hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä, ulosottovelkoja eikä rikostuomioita kontollaan. Mitään oikeusjuttuja ei myöskään ole vireillä.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!