Katso kuvat!
Sampo ja Minttu Kaulanen lomailivat uusioperheensä kanssa Torremolinoksessa.

Tällainen oli Sampo ja Minttu Kaulasen räiskyvä perheloma: riitaa ja rakkautta! Katso kuvat!

15.08.2017 09:42

Kyläkauppias ja some-sankari Sampo Kaulanen oli luvannut uusioperheelleen Espanjan-matkan palkkioksi siitä, että he suostuivat viime keväänä mukaan Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -tosi-tv-sarjaan. Se alkaa lokakuussa TV5:llä.

– Ei olisi pitänyt luvata. Kyllä tämä perhelomailu on rasittavaa, Sampo huokaa Mintun hekotellessa vieressä.

Sampon ja Mintun elämästä ei intohimoa puutu.

Kaksin hauskempaa

Kaulasten uusioperheessä on neljä tyttöä. Jasmin, 17, ja Jade, 12, ovat Mintun ensimmäisestä liitosta, Jenriina, 11, puolestaan Sampon edellisestä suhteesta. Lisäksi parilla on yhteinen, 3-vuotias Rianna-tytär, joka määräsi lomalla marssitahdin.

– Riannan unirytmi säätelee koko perheen aikataulua, mutta hän onkin ainoa meistä, joka todella nauttii tästä lomasta, vanhemmat toteavat.

– Seuraavan kerran lähden kyllä matkalle Mintun kanssa kahdestaan. Lapset pääsevät mukaan joskus vuosien päästä, Sampo puhisee.

Minttu ja Sampo haaveilevat kahdenkeskisestä lomasta.

Riidat piristävät

Vanhimmat tyttäret kuitenkin toppuuttelevat Sampoa ja Minttua ja kertovat viihtyvänsä Espanjassa, vaikka matka alkoikin tapellen.

Minttu Kaulanen ja tyttäret ilakoivat Espanjassa.

– Minttu sen riidan taas aloitti, Sampo huokaa.

– En vain enää muista, mistä tappelimme. Oli niin kova stressi lähteä tänne, pakkaamiset, lennot ja kaikki säätäminen. Kaikesta huolimatta meillä on todella hauskaa.

Itseasiassa Sampon ja Mintun loma kuulostaa juuri siltä, mitä tuhansien muidenkin lapsiperheiden matkat oikeasti ovat. Vaikka kuinka laitetaan Facebookiin hienoja maisema- ja varvaskuvia, kuluu suurin osa lomapäivästä erimielisyyksien setvimisessä.

Perhe palasi tällä viikolla takaisin arkeensa eli asumaan kahdessa eri osoitteessa. Minttu hoitaa omat tyttönsä koulutielle Tampereella ja Sampo omansa Äkäslompolossa.

Jounin kauppa menestyy

Arkea on myös se tärkeä asia, joka mahdollistaa ”rasittavat” lomamatkat: yhteinen työ Jounin kaupassa. Minttu pitää taloudelliset langat käsissään toimitusjohtajana ja Sampo hoitaa markkinoinnin. Yrityksellä on velkaa noin 9 miljoonaa, mutta liikevaihto kohosi viime tilikaudella 10,3 miljoonaan edellisvuoden 9,7 miljoonasta.

– Velka lyhenee tasaisen varmasti! Tv-sarjan kautta saamme varmasti taas lisää turisteja Ylläksen maisemiin. Suurin haaveeni tällä hetkellä on kuitenkin saada oma Venla-patsas, ja siinä saa perhe luvan auttaa, Sampo julistaa.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!