Katso videot!

Talent Suomesta musabisnekseen loikannut tubettaja paljasti uskomattoman taitonsa: Muut ympärilläni huomasivat sen ensin!

Uutiset | 17.08.2018 19:18

Talent Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut Daniel Okas on nykyään muusikko, jonka kappaleita on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli kaksi miljoonaa kertaa. 

Ennen sitä Daniel oli monille tuttu YouTubesta, jossa nuori mies julkaisi ja julkaisee edelleen todistusaineistoa uskomattomasta, absoluuttisesta sävelkorvastaan. 

- Muut ihmiset ympärilläni huomasivat sen ensin. Isäni on puolalainen, ja Puolan kansallispäivänä  telkkarista tuli maan kansallislaulu. Aloin soittaa sitä pianolla korvakuulosta, Daniel kertoo.

Lue lisää: Seiska Tubeconissa - tsekkaa tästä viikonlopoun live-lähetykset!

Danielin tuore EP julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna ja viimeisin sinkku heinäkuussa. 

- Musiikintekijänä olen kehittynyt todella paljon, nykyään tuotan lähestulkoon kaiken itse. Toki minulla on toinen tuottaja-hahmo, joka auttaa minua loppuviilauksissa. Tuotan musiikkia myös monille muille artisteille, he ovat pienempiä mutta nousevia tähtiä, Daniel kommentoi.

Musiikki on Danielille kuin päiväkirja, johon hän purkaa sekä negatiiviset että positiiviset kokemukset. 

- Mielestäni olisi ehkä hieman hölmöä kirjoittaa tekstejä keksityistä aiheista. Muille kirjoitetuissa kappaleissa se onnistuu, mutta ei omiin. Viimeisin EP:ni käsittelee aikaa viime vuoden kesästä loppuvuoteen. Se käsittelee käytännössä ylösnousemusta, kliseisesti sanottuna omista pohjamutiani. Se on yksi elämänjakso. Nyt olen voiton puolella, hymy on huulilla ja homma rokkaa. Vaikeudet on selätetty, mies kertoi.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!