Taas uusi luksusauto! Jethro Rostedt osti 230 000 euron öky-Bentleyn - lähettää heti terveiset finanssihai Wahlroosille: ”Omani on hienompi kuin Nallella!”

Uutiset | 06.08.2020 08:39

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija oli viime viikolla valppaana vanhassa pääkaupungissa. Kestotilaajamme ikuisti keskiviikkona kännykkäkamerallaan kuvan kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtista kipuamassa Turun keskustassa poikkeuksellisen näyttävän menopelin kyytiin.

Hyväntuulinen Jeti vahvistaa näköhavainnot täysin oikeiksi.

– Tässä kävi niin, että lueskelin Seiskasta Nalle Wahlroosin kaupittelevan kaunista Bentleytään. Ajattelin, että onpas kivannäköinen, joten ostin sitten samanlaisen. Tosin omassani ei ole Nallea takapenkillä, kiinteistökeisari veistelee Seiskalle.

Lue myös: Jethro Rostedtin kahvilakäynti herätti närää Turussa – kiinteistökeisarilta salamannopea selitys tapahtuneeseen: "Ne olivat pystykaffet!"

Kyseessä ei ole muutenkaan aivan samanlainen menopeli kuin Suomen rikkaimpiin henkilöihin lukeutuvalla finanssihailla Björn ”Nalle” Wahlroosilla. Vaatimaton Jeti huomauttaa autonsa olevan aavistuksen hienompi.

– Omani on myös käsintehty Bentley Flying Spur W12, mutta turbolla. Ja on siinä muutenkin pikkaisen enemmän herkkuja kuin Nallella.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Jethro Rostedtin Tallinnan bisnekset pulassa: ”Lirissä ollaan koronan takia!”

– Myynti-ilmoituksen mukaan Nallen Bentleyllä näkyi olevan ajettu 105 000 kilometriä, omallani huomattavasti vähemmän. Hän myös näkyi pyytävän omastaan 227 000 euroa, mutta itse jouduin maksamaan omastani enemmän. Uutenahan tällainen Bentley on 450 000 euron arvoinen, Jeti huomauttaa.

Lue lisää ja katso kuvat Bentleystä tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!