Suvi Åkerman muistetaan The Voice of Finlandin viime vuoden voittajana.

TVOF-voittaja avautui hiljaiselostaan: "Ei ole minun vikani...”

25.03.2017 19:06

Viime keväänä The Voice of Finlandin voittanut Suvi Åkerman teki perjantaina (24.3.) paluun tutulle Turun Logomon lavalle, kun hänet nähtiin fiittaamassa ohjelman ensimmäistä livelähetystä tähdittäneen Teflon Brothersin Lähiöunelmii –kappaleessa.

Suvi vieraili Teflon Brothersien esityksessä.
Esiintyminen poiki Suville palautetta, josta hän avautui Facebookissa. Päivityksessään hän kertoo olevansa harmistunut kommenteista ja viesteistä, joissa ihmeteltiin hänen hiljaiseloaan musiikin saralla.

- Ensinnäkin julkaisin itse säveltämäni ja sanoittamani biisin joulukuussa ja julkaisen uuden biisin aivan pian, hän huomauttaa.

Kirjoituksessaan Suvi muistuttaa jo alkuvaiheessa kertoneensa panostaa luokanopettajaopintoihin.

- Minulla on tällä hetkellä harjoittelu eskarissa, gradu pahasti kesken, kaksi kurssia ja niistä oppimispäiväkirjat, kolme esseetä ja semmoiset 2000 sivua lukemista tentteihin. Ja minulla on lukihäiriö. Samalla treenaan bändini kanssa joka viikko ja teen universalin kanssa musaa. Voitte tästä päätellä, että miksi minua ei näy keikoilla ja miksi musiikin julkaisu tapahtuu näin hitaassa aikataulussa.

Kärsivällisyyttä

Lopuksi Suvi toivoo faneiltaan kärsivällisyyttä.

- Muutenkin on inhottavaa, että voittajalta odotetaan paljon niin nopeasti. Musiikin tekeminen vie aikaa ilman opiskeluitakin ja mielummin teen musiikkia hitaalla aikataululla hyvin kuin nopeasti ja hutasten. Ei ole minun vikani, että radiot eivät juuri soita suomalaista englanninkielistä musiikkia (ellei ole kansainvälinen levytyssopimus) tai että biisieni markkinointi jää sometasolle.

Suvi kisasi viime kaudella tähtivalmentaja Tarja Turusen tiimissä.

Suvin tähtivalmentajana toimi Tarja Turunen.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Mika Okko

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!