fbq
Uutiset
05.10.2020 10:40
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Anna-Liisa Bergström
TTK-tanssijakaunotar Ansku Bergström poseeraa yllättäen alasti HS:ssä: upea kroppa täynnä voimaa - kuva! "Moni hämmentyy, kun otamme heti kunnolla kiinni"
Uutiset
05.10.2020 10:40
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Anna-Liisa "Ansku" Bergström, 35, poseeraa yllättäen alastomana Helsingin Sanomien tuoreessa Kuukausiliitteessä.

Tanssijan alastonkuva on julkaistu lehden perinteiseltä Sielu & ruumis -palstalla, jossa kuukausittain tunnetut suomalaiset poseeraavat alasti ja puhuvat avoimesti vartalostaan.

Ansku paljastaa Kuukausiliitteen jutussa, että on aina haaveillut tanssijan ammattista. Kaunotar on erikoistunut latinalaisiin tansseihin, joissa hänen voimakkaista lihaksistaan on paljon hyötyä. 

- Vahvin puoleni on esiintyminen, Ansku kertoo lehdessä.  

Upeaa kuntoaan hän pitää yllä tanssin lisäksi kuntosaliurheilulla, juoksemalla ja pyöräilyllä. 

Ansku kertoo palstalla lyhyesti myös tanssinopettajan haasteista TTK:ssa.

- Joku osallistuja ei ole hyvä liikkumaan, toisella ei ole rytmitajua. Moni hämmentyy, kun otamme heti kunnolla kiinni. Tanssijoille on luontevampaa olla lähellä kuin keskustella.

Lue myös: Neljäs pari tippui TTK -kilpailusta - tämä pari sai lähtöpassit tanssiparketilta! 

Anna-Liisa jakoi itse kuvan lehdestä omalla Instagram-tilillään.

- Mietin muutaman kerran lähdenkö mukaan, mutta miksi ei, Ansku kertoo. 

Seitsemän kertaa TTK:ssa

Ansku on ollut TTK:ssa mukana seitsemällä eri tuotantokaudella. Ensimmäisen kerran Anna-Liisa tanssi Antti Tuiskun opettajana vuonna 2010, ja pari voitti heti kilpailun. 

Vuonna 2011 Bergströmin parina oli Duudsoneista tuttu Jarno Leppälä, vuonna 2013 Mert Otsamo, vuonna 2017 laulaja Kasmir ja vuonna 2018 Tuure Boelius, jolloin pari ylsi kolmannelle sijalle.

Syksyllä 2019 Ansku tanssi puolestaan pikaluistelija Mika Poutalan kanssa. Tänä vuonna tanssiparina on muotitoimittaja Sami Sykkö.

Lue: Tanssii tähtien kanssa -parit esiteltiin – nämä julkkikset valloittavat parketin!

Erosi vain vuoden avioliiton jälkeen

Anskun rakkauselämässä on ollut ryppyjä viime aikoina.

Hän avioitui heinäkuussa 2018 miesystävänsä kanssa, mutta pariskunta päätyi avioeroon vain hieman yli vuotta myöhemmin. Pariskunta jätti eroanomuksen syyskuussa 2019. 

Lue lisää: Sokkiero! TTK-kaunotar Ansku Bergström jätti avioerohakemuksen – taustalla kolmiodraama!

Seiskan tietojen mukaan Anskun ja miehen ero piti sisällään dramatiikkaa. Lähipiirin mukaan Anskun lämpimät välit erääseen muusikko-näyttelijään aiheuttivat välirikon.

Lue lisää: Kolmiodraama! TTK-tanssija Ansku Bergströmin läheiset välit muusikko-näyttelijään aiheutti avioeron!