Uutiset

Syyttäjä: Kiristäjät tunkeutuivat Remu Aaltosen kotiin ja uhkasivat "panna laatikkoon": syyttivät raiskauksen yrityksestä ja veivät auton - syytetyt eivät saapuneet oikeuteen!

18.08.2020 10:46

Rock-legenda Remu Aaltonen oli tänään tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa asianomistajana jutussa, jossa kahden henkilön syytetään kiristäneen häntä törkeällä tavalla. Istunto peruutettiin, koska kumpikaan syytetyistä ei saapunut paikalle.

Istunnon jälkeen Remu ja hänen asianajajansa, varatuomari Kari Aarrevuo avasivat jutun taustoja Seiskalle.   

- Tässä on kyseessä törkeä kiristäminen ja törkeä kotirauhan rikkominen. Remua tultiin kiristämään kotiin ja sanottiin, että: sut pannaan laatikkoon ja kuula kalloon, jos tilille ei ilmesty 60 000 euroa. Sitten he veivät Remun auton. He myös vaativat luovutustodistuksen, joka hänen oli pakko kirjoittaa, että pääsi eroon heistä. Pari tuntia he pyörivät siinä asunnolla, Aarrevuo kertoi. 

Lue lisää: Rock-legenda Remu Aaltonen oikeudessa: epäillään joutuneen törkeän kiristyksen uhriksi - kuvat!

Remun asianajaja Kari Aarrevuo talutti rumpalilegendaa käräjäoikeudessa.
Remun asianajaja Kari Aarrevuo talutti rumpalilegendaa käräjäoikeudessa.

"Ne oli puolituttuja"

Remu kertoi Seiskalle, ettei tuntenut miehiä kunnolla aikaisemmin. 

- Ne oli puolituttuja. 

Tilanteen jälkeen Remu hälytti kotiinsa poliisit. Varastettu omaisuus saatiin takaisin samana iltana. Remun mukaan hän tietää kotiinsa tulleiden kiristäjien motiivin. 

- Se on tosi älytön juttu. Emmä viittis puhua siitä… Tän toisen syytetyn tytär pyysi multa 50 000 euroa lainaksi…, Remu huokaa.

- Remu ei antanut rahoja, niin tytär keksi, että Remu on ahdistellut häntä seksuaalisesti. Sitten tytär teki rikosilmoituksen ja juttu tutkittiin. Syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen, jonka jälkeen isä tuli Remun kotiin vaatimaan rahaa. Hän uhkasi, että rahaa pitää antaa tai muuten tulee ikävää julkisuutta raiskauksen yrityksestä, Aarrevuo kertoo. 

Lue myös: Remu Aaltonen kurvailee päheällä Cadillacilla – ”Käytin perintörahat siihen!”

Remu Aaltonen

Remu kertoi tilanteen olleen hyvin nöyryyttävä. Kävelykepin kanssa vaivalloisesti liikkuva 72-vuotias rokkivaari oli kotonaan kalsareillaan, kun kiristäjät tunkeutuivat hänen kotiinsa. 

- Kelaa nyt vähän… Mä en oo enää mikään aitajuoksija, Remu tuhahti Seiskalle kävelykeppiään näyttäen.

- Tämä juttu menee kyllä alle kusirajan, Remu huokaisi oikeustalolta lähtiessään. 

Oikeus määräsi syytetyt noudettavaksi istuntoon. Mikäli heitä ei tavoiteta, asia käsitellään joulukuun alussa syytettyjen poissa ollessa istunnosta.

Seuraa Seiskan paparazzia Panu Hörkköä Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!