Katso kuvat!
Henna saapui oikeuteen.

Syyttäjä: Henna Kalinainen viilsi ex-miestään veitsellä päähän – mies oikeudessa: Näen yhä painajaisia!

08.05.2018 17:50

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen vastasi tänään tiistaina (8.5.) Helsingin käräjäoikeudessa syytteeseen törkeästä pahoinpitelystä. Syytteen tapahtumat juontavat kesään 2016.

Seiska uutisoi tapahtumista aikanaan tuoreeltaan.

Dramaattiset kuvat: Poliisi vei Henna Kalinaisen - rappukäytävä veressä!

Syyttäjän mukaan Henna oli ollut heinäkuun alussa 2016 viettämässä ravintolailtaa tuolloisen miesystävänsä kanssa. Mies oli poistunut ravintolasta edeltä Hennan asunnolle. Hän oli jo nukkumassa, kun Henna muutamaa tuntia myöhemmin ilmestyi sängyn viereen.
- Henna oli erittäin aggressiivinen. Hän huusi kovaan ääneen, ja halusi minun poistuvan asunnolta, mies kuvaili oikeudessa.

Henna itse ei halunnut tulla oikeudessa kuulluksi, eikä myöskään ollut valmis kommentoimaan tapausta oikeudenkäynnin jälkeen.
- Arka aihe, hän huikkasi.

Henna oikeudessa.

Mies: Verta tuli älyttömästi

Sanasota kärjistyi miehen mukaan fyysiseksi.
- Yhtäkkiä tunsin piston vatsassani, samaan aikaan kolahti päässä. Verta tuli älyttömästi. Muistan sen kuin eilisen, mies jatkoi, vaikka tunnustikin muuten muistavansa yön tapahtumista vain välähdyksiä.
- Näen edelleen tapahtumista painajaisia. Olen käynyt myös terapiassa, hän sanoi.
Syyttäjän mukaan Henna oli viiltänyt miestä keittiöveitsellä päähän. Viillosta aiheutui kahdeksan senttiä pitkä haava päälaelle, josta on jäänyt miehelle pysyvä arpi.
Mies oli mennyt iskusta sokkiin. Hän kertoi vedonneensa Hennaan nostamalla esiin tilanteen vakavuus, mikä oli rauhoittanut ilmapiiriä.
- En itse pystynyt tekemään mitään. Pyörin ja harhailin.

Naapuri hälytti poliisit

Välienselvittely herätti yläkerran naapurin, jota kuultiin oikeudessa todistajana. Naapuri kutsui paikalle poliisit, jotka korjasivat Hennan talteen. Mies toimitettiin ambulanssilla sairaalaan.
- He olivat porraskäytävässä alastomina, naapuri kertoi oikeudessa.
Sekä Henna että mies olivat tapahtuman hetkellä vahvasti humalassa. Henna oli puhaltanut 2,4 promillea, kun miehen alkometrin tulos näytti 2,85 promillea.

Suojeli Hennaa

Oikeudessa ihmetystä herätti, ettei mies ollut kuvaillut tapahtumia lainkaan poliisille. Lääkärille mies sen sijaan oli myöntänyt vamman syntyneen veitsen iskusta. Vaikenemisellaan mies oli halunnut suojella Hennaa, koska hänellä oli tuolloin yhä tunteita naista kohtaan. Sittemmin pari on eronnut.
Mies päätti oikeudessa avata suunsa, koska omatunto sanoi niin.
- Jos ei koskaan saa rangaistusta, ei voi oppia, mies näpäytti Hennaa.

Syyttäjä esittää Hennalle vähintään vuoden ja kuuden kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta. Lisäksi mies esitti oikeudessa korvausvaatimuksena 350 euroa piloille menneistä kengistä, 1 000 euroa kivusta ja särystä, 2 000 euroa pysyvästä haitasta ja 4 000 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä.
Käräjäoikeus antaa tuomion 29. toukokuuta. 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!