Jani Kokki

Syövästä toipunut Hunks-tanssija Jani Kokki erosi: avovaimo muutti pois!

Uutiset | 08.04.2017 14:00

Hunks-komistus Jani Kokki on jälleen sinkku. Jani seurusteli vuoden verran reilun parikymppisen kaunottaren Lauran kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Tässä on Hunks-Janin rakas Laura - ihanat lemmenkuvat!

- Päätimme Lauran kanssa loppuvuodesta, että otamme vähän happea ja katselemme, mihin suuntaan tulevaisuus mahdollisesti menee. Hän muutti pois yhteisestä kodistamme.

- Olemme nykyään todella hyviä ystäviä ja päivittäin tekemisissä. Ystävinä olemme hyvä tiimi. Hienoa, että eron jälkeen ei ole mitään riitaa tai draamaa, Jani kertoo.

Yritti parantaa itse syöpänsä

Janin viime vuodet ovat olleet rankkoja, sillä hänellä todettiin aggressiivinen peräsuolen vuonna 2013.

Lääkäreiden kauhuksi Jani kieltäytyi leikkauksesta ja kemoterapiasta. Hän yritti parantaa itse itsensä.

Syöpää sairastava Hunks-Jani lähtee vaihtoehtohoitoon Kroatiaan: Monen mielestä teen tyhmästi!

Kaikki kuitenkaan ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja pitkän taistelun jälkeen Jani suostui viimein leikkaukseen vuonna 2015. Nyt hän joutuu elämään koko loppuelämänsä pysyvän avanteen ja ulostepussin kanssa.

- Oireet alkoivat vuonna 2012 ja diagnoosin sain 2013. Siinä meni käytännössä neljä vuotta, ettei ollut tietoisuutta, jääkö tässä henkiin vai ei. Las Vegasin -reissu oli ensimmäinen loma yli neljään vuoteen, Jani kertoo.

Jani piipahti vastikään Las Vegasissa Hunks-toverinsa Maunon kanssa.

Yli vuoden työelämässä

Leikkauksen jälkeen Jani on päässyt takaisin kiinni normaaliin elämään.

- Olen ollut vähän yli vuoden töissäkin. Pystyn jälleen tekemään asioita, joista nautin. Arvostan nykyään pieniä asioita, sillä olen käynyt läpi rajun koulun. En jaksa valittaa enää ihan kaikesta, Jani toteaa.

Hän käy edelleen säännöllisin väliajoin kontrolleissa sairaalassa.

- Joulukuussa minulla oli perusteellinen tähystys ja magneettikuvaus. Kaikki on hyvin. Seuraavaa isompaa tarkastusta kaavailtiin vasta kahden vuoden päähän. Nyt saan hieman rauhaa sairaalaelämästä. Vuosia meni jännityksessä, kun odottelin tuloksia ja selvityksiä.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!