Jussi Rainio selvisi syövästä.

Syövän selättänyt Neon 2:n Jussi Rainio: Syvällä käyminen pakottaa katsomaan ylöspäin – ”Oma poika antoi eniten potkua!”

22.01.2019 08:19

Tähdet, tähdet -ohjelmassa esiintyvä Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainio sai syöpädiagnoosin kesällä 2017. Nyt syöpä on Jussin mukaan täysin selätetty.

Täynnä tarmoa olevan turkulainen kertoo olevansa kiitollisuudenvelassa varsinaissuomalaiselle lääketieteelle.

Lue myös: Neon 2 -laulaja Jussi Rainio epätodellisesta sokkiuutisesta: Vatsasta löytyi paistinpannun kokoinen kasvain – ”Oli jännittävää aikaa”

– Turussa on onneksi äärimmäisen hyvä hoito. Syöpäni saatiin kokonaan poistettua säde- ja sytostaattihoidoilla, ja tässä sitä nyt ollaan!

– Toki myös läheisten tuki on ollut äärimmäisen mahtavaa. Silti se oli oma poikani, joka antoi kaikkein eniten potkua, hän viittaa 13-vuotiaaseen silmäteräänsä.

Lue myös: Neon 2:n Jussi Rainio vakavasta sairaudestaan: ”Vedin keikat kipulääkkeillä!”

Muuttiko sairaus jotain sinussa?

– Kyllä se antoi perspektiiviä. Silloin kun käydään todella syvällä, niin se pakottaa katsomaan ylöspäin. Ja kun katson nykyään ylös taivaalle, niin olen onnellinen, että olen vielä täällä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!