Jope Ruonansuu sairastui vakavasti.

Syöpätaistelua käyvä Jope Ruonansuu peruutti keikkansa – myös tv-projekti siirtyi: ”Elämä laittoi kapuloita rattaisiin!”

01.05.2018 06:21

Jope Ruonansuu havahtui lamauttavaan väsymykseen helmikuun lopussa, jonka jälkeen tuttu lääkäri passitti viihdetaiteilijan tutkimuksiin. Heti ensimmäisessä tähystyksessä löytyi pahanlaatuinen kasvain ruokatorvesta.

Lue myös: Jope Ruonansuulla, 54, vakava syöpä – terveys romahti nopeasti: Taistelen hengestäni!

Tv-ohjelma siirtyi

Jopella oli useita sovittuja keikkoja sekä tv- että radioprojekteja tekeillä, kun hän sai syöpädiagnoosin. Yksi isoimmista tuotannoista on AlfaTV-kanavalla vuoden lopulla alkava Jopet Soikoon -ohjelma.

– Toistaiseksi kaikki keikat on peruttu ja tv-projektien aikataulut siirtyneet. Jopet Soikoon tulee, kun olen taas täysissä voimissani, Jope sanoo.

Lue myös: Jope Ruonansuun kunto romahti yllättäen rajusti – avautuu rankoista syöpähoidoistaan ja leikkauksista: ”Olo on aivan järkyttävä!”

Koko elämän mullistanut sairaus ei ole lannistanut viihdetaiteilijaa.

– Elämä laittoi kapuloita rattaisiin ja pakotti pysähtymään, mutta ei tämä vielä tässä ollut. Tahti saattaa hidastua, mutta en minä töitä koskaan lopeta, Jope sanoo.

Lue myös: Syöpädiagnoosi mullisti Jope Ruonansuun elämän hetkessä – puhuu koskettavasti perheestään: ”Tuli huoli ja pelko, miten lasten käy!”

Hän aikoo palata parrasvaloihin.

– Nyt taistellaan! Terveisiä vaan koko Suomen kansalle ja rakkaille faneilla, että täältä tullaan takaisin ihan täysillä.

Teksti: Heli Karonen
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!