fbq
Uutiset
05.05.2020 07:49
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Janita Lukkarinen
Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kirjoitti koskettavan jäähyväiskirjeen läheisilleen: ”Rakastan teitä nyt ja ikuisuudessa”
Uutiset
05.05.2020 07:49
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Imusolmukesyöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, siirrettiin Terhokodista sairaalaan kolmisen viikkoa sitten. Janita oli ollut loputtoman väsynyt, ja lopulta verikokeet osoittivat tulehdusarvojen olevan rajusti koholla.

Lue myös: Syöpäsairaalla Janita Lukkarisella epäiltiin koronatartuntaa: ”Olin siitä aika suivaantunut!”

Janita kirjoitti koskettavan jäähyväiskirjeen läheisilleen:

Rakkaat perheenjäseneni!

Olen elänyt kanssanne ihanan elämän ja saanut teiltä niin paljon, mitä elämä vaan voi antaa. Elämäni tärkeimpiä hetkiä, mitkä tulen ikuisesti muistamaan, ovat nyt 9-, 14- ja 22-vuotiaiden sisarusteni syntymät. Haluan, että painatte mieleen seuraavat sanani.

Rakas nuorin sisarukseni: Älä ikinä luovu mielikuvituksestasi, vaan pysy aina omana vilpittömänä itsenäsi. Rakastan sinua ihan kauheasti ja lupaan kulkea rinnallasi aina. Jos en itse pysty kulkemaan, niin lähetän enkeleitä vierellesi.

Rakas keskimmäinen sisarukseni: Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Elämän realiteetit on hyväksyttävä, ja niiden läpi pääsee puskemalla. Toivon, että saat ihanan perheen ja hyvän koulutuksen. Ryhdistäydy opiskelujesi suhteen. Se, mitä nyt teet merkitsee tulevaisuudessa todella paljon. Rakastan sinua yli kaiken, olet spesiaali.

Rakas vanhin sisarukseni: Toivon, että löydät elämässäsi hyvän suunnan. Lupaan olla aina rinnallasi ja kulkea vierelläsi. Rakastan sinua kauheasti.

Äiti: Rakastan sinua yli kaiken, ja olen niin ylpeä sinusta. Olet kasvattanut meidät niin hienosti. Olen niin ylpeä, että olet löytänyt elämällesi suunnan, mutta niitä lasten leluja voisit vähän karsia.

Isä: Rakastan myös sinua yli kaiken. En olisi halunnut päästää irti, olen pahoillani, että kävi näin. Tiedät, että olen aina vierelläsi. Upota jäljet santaan, niin upotan toiset vierellesi, vaikka et minua näe.

Olen ylpeä, että vanhempani ostivat meille kodin. Minäkin olisin halunnut ostaa oman talon, mutta en sitä haavetta ole ehtinyt toteuttaa. Rakastan teitä nyt ja ikuisuudessa.

Janita”

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »