Vain Seiskassa!
Lukas Leon.

Suutelua tyrmäävän tummaverikön kanssa? Cheekin suojatti Lukas Leon, 21, antoi palautetta Seiskalle kohuyön väitetyistä tapahtumista: ”Koko juttu oli ihan täyttä skeidaa!”

12.12.2018 14:34

Nyttemmin eläköitynyt lahtelaisräppäri Cheek eli Jare Tiihonen ei uransa aikana tullut varsinaisesti tunnetuksi vaatimattomuudestaan. Myöskään Jaren suojatti Lukas Leon ei ole turhia nöyristellyt. Itä-Vantaan lahja kotimaiselle räpille potkaisi saluunan oven kertaheitolla sisään saavuttaen debyyttialbumillaan välittömästi kultaa.

Lukaksen alkukesästä ilmestynyt SIMBA pamahti virallisen albumilistan ykköseksi ja keikkui siellä nelisen viikkoa. Sen singlelohkaisu XTC on sekin osoittautunut jättimäiseksi hitiksi: kahdeksan miljoonaa striimausta oikeuttaa jo tuplaplatinaan.

Lue lisää: Cheekin rajattomalla itseluottamuksella varustettu artistilupaus uhoaa nousevansa räppikuninkaaksi – Elastiselta jääkylmä kuitti: ”Ei ole mitään valtaistuinta”

Suosio on vienyt Lukas Leonia keikoille ympäri Suomea. 21-vuotias sanansylkijä on noussut raketin lailla kotimaiselle hip hop – taivaalle ja saanut myös maistaa kuuluisuutta. Eilen tiistaina (11.12.) hän ilmestyi Helsingin kaupungintalolle Emma Gaalan julkistustilaisuuteen, sillä on itse ehdokkaana Vuoden Tulokas -palkintokategoriassa.

– Jos mikään on hämmentänyt julkisuudessa, niin se yksi teidän julkaisema nettijuttu, Lukas Leon naureskeli Seiskan reportterille.

Itä-Vantaalta suoraan kotimaisen räpin raskassarjaan. Tummaan tamperelaiskaunbottareen yhdistetty Lukas Leon ei ota suoraan kantaa siihen, onko vielä sinkkumiehiä.  – Sinkkumiehiä? No siis… Onhan tässä sinkkuja tulossa ennen levyä, hehehe.
Itä-Vantaalta suoraan kotimaisen räpin raskassarjaan. Tummaan tamperelaiskaunottareen yhdistetty Lukas Leon ei ota suoraan kantaa siihen, onko vielä sinkkumiehiä.  – Sinkkumiehiä? No siis… Onhan tässä vielä sinkkuja tulossa ennen levyä, hehehe.

 

Räppärin mainitsema tapaus juontaa juurensa marraskuun loppuun. Seiska uutisoi tuolloin Lukaksen Tampereen-keikasta, jonka yhteydessä silminnäkijämme oli ikuistanut artistilupauksen intiimeissä tunnelmissa tuntemattoman kaunottaren kanssa.

Lue lisää: Suomalaisräppäri Lukas Leon herätti huomiota keikkansa jälkeen: kainalossa tumma kaunotar - kuvat yökerhosta!

Tapahtumia paikan päällä seuranneen vinkkaajamme mukaan Lukas Leon olisi pikkutunneilla vaihtanut kaunottaren kanssa ”muutaman suudelman” ja lopulta poistunut tämän kanssa käsi kädessä Mansen yöhön.

– Se juttu oli kyllä hämmentävä keissi, koska mitään sellaista ei tapahtunut. Koko juttu oli ihan täyttä skeidaa! hyväntuulinen räppäri alleviivaa.

Mitä Tampereella sitten todella tapahtui? Se selviää Seiska Klubilla, josta löytyy koko Lukas Leonin haastattelu ja kattava tilitys kohuyön tapahtumista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!