sarjahukuttaja pakenee poliisia

Suunnitteliko sarjahukuttaja pakonsa huolella? Katso!

Uutiset | 18.01.2017 11:06

Sarjahukuttaja Pekka Seppänen sai Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa 14,5 vuoden tuomion muun muassa kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä. Mies on kuitenkin kateissa, koska oikeus antoi miehen vastata vapaalta jalalta. Poliisi saapui tiistaina Seppäsen talolle vangitsemaan häntä, mutta miestä ei löytynyt.

Poliisin mukaan Seppänen voi olla yhä Suomessa, mutta näin ei välttämättä ole. Seppänen on nimittäin jo hyvän aikaa myynyt suositussa tori.fi-palvelussa omaisuuttaan pois, joten hän on voinut suunnitella käyttävänsä rahat pakomatkaan.

Seppänen laittoi esimerkiksi jo heinäkuussa maatilansa myyntiin 300 000 eurolla. Lainhuutotodistuksen mukaan Kontiolahden Jaamankankaantiellä sijaitseva kiinteistö on kuitenkin yhä Seppäsen nimissä ja ilmoitus löytyy yhä netistä.

Lisäksi Seppäsellä on yhä aktiivisena useita ilmoituksia. Hän myy muun muassa 3500 euron arvoista metsäkonetta ja auton renkaita.
lista myytävistä tavaroista

Poliisi tiedotti jälleen tänään keskiviikkoaamuna (18.1.), että sillä ei ole tietoa Seppäsen olinpaikasta. Alueen asukkaat elävät pelossa, sillä Seppänen on osoittanut olevansa kostonhimoinen.

Seppänen on nyt etsintäkuulutettu ja poliisi pyytää tietoja hänen liikkeistään. Ihmetystä on herättänyt se, että poliisi tiedotti tänään etsivänsä miestä "muun poliisitoiminnan ohella".

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Poliisi ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!