Susanna Penttilä pääsi yli ikäkriisistään: Olen sinut ryppyjeni kanssa!

Uutiset | 23.04.2017 12:55

Useista televisiosarjoista tuttu helsinkiläinen putiikinpitäjä Susanna Penttilä tunnetaan näyttävistä asuvalinnoistaan. Hän pukeutuu poikkeuksetta paljastaviin luomuksiin, kun lähtee kutsuvierastilaisuuksiin tai suuntaa yöelämään.

– Minussa on kaksi puolta. Arkena tykkään pukeutua isoon takkiin, farkkuihin ja lenkkareihin. Liputan käytännöllisyyden puolesta kouluikäisen pojan äitinä ja yrittäjänä, joka juoksee paikasta toiseen, Susanna kertoo Seiskalle.

susanna penttilä kuvauksissa

Playboy-kuvat pielessä

Heti ei uskoisi, että Susanna on jo 45-vuotias. Ikä on hänelle vain numeroita.

Susanna Penttilä kurveja nuolevassa, edestä avonaisessa haalariasussa: Luovuin tiukasta ruokavaliosta ja treenaamisesta!

– Aikoinaan kolmenkympin kriisi ajoi minut poseeraamaan Playboy-lehdessä. Olin 26-vuotias, kun minusta otettiin Pariisissa testikuvat, jotka vähän epäonnistuivat. Sain siitä huolimatta kutsun jenkkeihin, missä minusta haluttiin ottaa uudet kuvat. Neljä vuotta odotin, ennen kuin otin tarjouksen vastaan, Susanna muistelee.

susanna penttilä seiskan kuvauksissa

Enää hän ei kärsi ikäkriiseistä.

– Olen sinut ryppyjeni kanssa. Mieluummin olen ryppyinen kuin että naamani näyttäisi luistinradalta. Kasvoissa saa näkyä elämä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!