fbq
Uutiset
23.04.2017 12:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
susanna penttilä
Susanna Penttilä pääsi yli ikäkriisistään: Olen sinut ryppyjeni kanssa!
Uutiset
23.04.2017 12:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Useista televisiosarjoista tuttu helsinkiläinen putiikinpitäjä Susanna Penttilä tunnetaan näyttävistä asuvalinnoistaan. Hän pukeutuu poikkeuksetta paljastaviin luomuksiin, kun lähtee kutsuvierastilaisuuksiin tai suuntaa yöelämään.

– Minussa on kaksi puolta. Arkena tykkään pukeutua isoon takkiin, farkkuihin ja lenkkareihin. Liputan käytännöllisyyden puolesta kouluikäisen pojan äitinä ja yrittäjänä, joka juoksee paikasta toiseen, Susanna kertoo Seiskalle.

susanna penttilä kuvauksissa

Playboy-kuvat pielessä

Heti ei uskoisi, että Susanna on jo 45-vuotias. Ikä on hänelle vain numeroita.

Susanna Penttilä kurveja nuolevassa, edestä avonaisessa haalariasussa: Luovuin tiukasta ruokavaliosta ja treenaamisesta!

– Aikoinaan kolmenkympin kriisi ajoi minut poseeraamaan Playboy-lehdessä. Olin 26-vuotias, kun minusta otettiin Pariisissa testikuvat, jotka vähän epäonnistuivat. Sain siitä huolimatta kutsun jenkkeihin, missä minusta haluttiin ottaa uudet kuvat. Neljä vuotta odotin, ennen kuin otin tarjouksen vastaan, Susanna muistelee.

susanna penttilä seiskan kuvauksissa

Enää hän ei kärsi ikäkriiseistä.

– Olen sinut ryppyjeni kanssa. Mieluummin olen ryppyinen kuin että naamani näyttäisi luistinradalta. Kasvoissa saa näkyä elämä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »