Skip to main content
Katso kuvat!
Sara Parikka poseeraa Seiskalle

Supersuosittu Sara Parikka aloitti 10 vuotta sitten Salkkareissa - tältä näytti teini-ikäinen Peppi! 

Näyttelijä Sara Parikka yllätti kaikki, kun hän tänä vuonna palasi Salatut elämät -suosikkisarjaan. Kuun vaihtuminen syyskuusta lokakuuhun oli tänä vuonna Saralle harvinaisen erityinen.

Eilen sunnuntaina (1.10.) tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Sara aloitti roolinsa Peppinä. Sara kirjoittaa blogissaan matkastaan suosikkisarjan kuliseissa.

- Olin 16-vuotias lukiolaistyttö, töissä k-kaupassa ja hoidin paljon lapsia. Olin aloittanut nuorisoteatterissa viidennellä luokalla ja sitä kautta päädyin 15 vuotiaana Salkkareiden koekuvauksiin. Sillä kertaa ei onnistanut ja jälkeen päin ajatellen en olisi ollut edes valmis. Vuotta myöhemmin soitto tuli ja pääsin koekuvauksiin uudestaan. Muistan edelleen kuinka istuin koulun ulkopuolella ja sain puhelun, että mut oli valittu Pepin rooliin (!!!!!!). Siitä alkoi mieletön matka…

Sara Parikka
Vasemmassa kuvassa Sara vuonna 2008 ja oikealla vuonna 2017.

Sara summaa, että nuorena tuntui uskomattomalta päästä vielä koulupäivän jälkeen tekemään näyttelijäntöitä. Työtä, josta hänelle vielä maksettiin.

- Sain tulla työpaikkaan, joka tuntui toiselta kodilta. Sain turvallisessa ympäristössä oppia näyttelemään. Mua kuljetettiin ees-taas kouluun ja mahdollistettiin kaikki se mitä lukiolaistyttö halusi koulussa kokea.

Kymmenen vuoden aikana Sara on kasvanut tytöstä naiseksi, tullut äidiksi ja vaimoksi. Salkkarit ovat vieneet hänet urallaan aivan eri suuntaan kuin hän olisi ikinä voinut edes kuvitella.

- Tänä syksynä muistoja on herännyt henkiin valtavat määrät. Olen pohtinut paljon kymmenen vuoden takaisia asioita. Kiitollisuus koko matkaa kohtaan on suuri, Sara kirjoittaa.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!