fbq
Uutiset
10.10.2017 08:55
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Ari Lahti ja Lehtikuva
Miljonäärin ökytaloon tulee lähes 400 neliötä.
Supercell-miljonääri Lasse Louhento, 41, rakennuttaa 400 neliön ökytalon kaikilla herkuilla: 1,7 miljoonan euron tuplatontti – kuvat!
Uutiset
10.10.2017 08:55
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Ari Lahti ja Lehtikuva

Seiska uutisoi viime syksynä peliyhtiö Supercellin myynnillä rikastuneen perustajakaksikon Mikko Kodisojan ja Lassi Leppisen hulppeista asumiskuvioista. Kaksikon jalanjälkiä talonrakentajana seuraa kolmas Supercell-nimi Lasse Louhento, 41, joka rakennuttaa perheelleen uutta luksustaloa pääkaupunkiseudulle.

Lukaalin rakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle. Modernin talon arvioidaan valmistuvan viimeistään alkuvuodesta.

Kylpylä ja kuntosali

Kolmikerroksisessa talossa on huoneistoalaa noin 400 neliötä. Kokonaisala nousee 700 neliöön, joten Lassen ja hänen vaimonsa perheeltä ei lopu tila kesken. Huoneita talossa on kahdeksan. Pohjakerroksen saunaosastolle luksusta tuovat uima-allas ja turkkilainen hamam-kylpylä.

Kuntoilua varten tiloihin valmistuu oma kuntosali. Ylintä kerrosta ympäröi kattoterassi, josta on näkymä idylliselle atrium-pihalle. Mikäli rappusten ramppaaminen ei houkuta, voi kerrosten välillä liikkua myös hissillä.

Arkkitehdin suunnittelemassa miljoonatalossa on tilava autokatos, johon ajetaan luiskaa pitkin.

Yhdisti kaksi tonttia

Rakennustyömaan kohdalla sijaitsi aiemmin vanhoja taloja, jotka on purettu uudistalon tieltä.

Lasse pulitti hankkimistaan rinnakkaistonteista yhteensä 1,7 miljoonaa euroa. Päätytontin hän hankki jo keväällä 2014, naapuritontin vasta viime syksynä. Kokoa tonteilla on yhteensä puoli hehtaaria.

Supercellillä peligurun maineessa oleva Lasse on kuulunut viime vuosina Suomen eniten tienaavien listan kärkinimiin. Vuonna 2014 hän ansaitsi 6,1 miljoonaa euroa, ja viimeisimpien verotietojen mukaan vuonna 2015 tulot olivat vielä muhkeammat, 7,3 miljoonaa euroa.