Uutiset

Suositun bilebändin musavideo kuvastaa suomalaisten maanantaitunnelmia – Fanit heittäytyivät mukaan heilumaan!

24.04.2020 20:03

Suomalainen bilebändi Portion Boys julkaisi uuden musiikkivideon Maanantai-kappaleestaan, joka kuvastaa kotimaamme alkuviikkoa monipuolisesti. 

YouTubessa miljoonia katseluita keräävät videot nostivat Portion Boys- yhtyeen juhlivien suomalaisten tietoisuuteen.  

Portion Boysien taitelijanimistä voi päätellä, että he ovat huumorintajuista sakkia. Yhtyeen laulajana on Jay Rocka, räppärinä Kenraali Vahva ja Dj:nä El Meissel, tanssijana JaloTiina ja rumpalina Roope

Bändi on keikkaillut vuodesta 2015 asti samalla kokoonpanolla.

Portion Boys

- Meidän filosofia on siinä, että osaamme heittäytyä ja nauraa itsellemme. Ei elämä ole niin vakavaa, vaikka nyt tämän hetkinen tilanne on todella vaikea. Meillä, kuten muillakin artisteilla ja kollegoilla on kalenterit tyhjänä ja luonnollisesti se vaikuttaa talouteenkin. Tästäkin selvitään, yhdessä!, bändi kannustaa.

Yhtye pyrkii kuvaamaan jokaiseen kappaleeseensa myös videon. 

Fanit mukana

Portion Boys huomioi fanejaan keskellä koronaa, kun he pyysivät somekanavissaan ihailijoitaan mukaan uuteen musavideoon. 

Kaiki hoidettiin hoidettiin etänä turvallisuussyistä. 

- Haluamme ajatella, että tämä vaikea tilanne myös yhdistää ihmisiä. Siksi halusimme tehdä uuden musiikkivideon faniemme kanssa. Fanit saivat etukäteen biisin kuunneltavaksi ja luettavakseen videon käsikirjoituksen. Fanit kuvasivat materiaalia omissa kodeissaan - ja voimme sanoa, että näissä videoklipeissä on aivan uskomattoman upeaa heittäytymistä! Hienoin asia tässä oli se, että saimme yhdistettyä voimamme vaikka emme näe toisiamme. Biisin lähettäminen etukäteeen 50 fanille kertoo myös siitä, että me luotamme heihin täysillä, bändi hehkuttaa.

 


Kymmenen vuotta

Bändin taival alkoi kymmenen vuotta sitten, kun he julkaisivat ensimmäisen singlensä Pelimiehen Paratiisi

Sieltä asti Portion Boys on vakiinnuttanut jalansijaansa yhtenä Suomen tunnetuimmista bilebändeistä. 

Tunnetuimpia kappaleita heillä on Karjala Takas, Mieleni Pahoitin ja Sieralla Nevadaan, joita on kuunnlteu monia miljoonia kertoja. 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Ari myllymäki
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!