Uutiset

Suosittu sometähti Lateksituppii lopettaa uransa - julkaisi dramaattisen viestin: Kaikki se paska mitä päivittäin saan on liikaa mulle

21.07.2017 12:16

Sosiaalisen median supernimi Lauri Kangas, eli Lateksituppii julkaisi viime yönä hälyttävän viestin seuraajilleen. Mies kertoo lopettavansa uransa, sillä hänen saamansa palaute ei ole enää faneille tuotettavan materiaalin arvoista. Erityisesti julkaisun viimeinen lause on saanut fanit tolaltaan.

Moi. Tännekkään ei mitään järkevää enää tule, mun sometilit on niinsanotusti kuollut. Irc-galleriasta asti tehny tätä hommaa ja on kyllä mageeta ollu tehä tätä tähän päivään asti. Tällä oon elättäny itteni viimeset pari vuotta, mut koen et on aika lopettaa koska en pysty enään tuottamaan samanlaista sisältöä kun ennen ja koitan keksiä jotain uutta mun elämässä. Viikon sisällä tätä kanavaa ei enään ole. Kaikki se paska mitä päivittäin saan on liikaa mulle, ja se ei oo sen arvosta et jatkaisin tätä enään... - Halusin pyytää anteeks, etten pystynyt antamaan tarpeeks. - lateksituppii

Tällä viikolla Lauri kertoi, että hänen sometilinsä on kaapattu eikä ”hänen” lataamansa materiaali ole lähtöisin hänen käsistään.

TÄRKEÄÄ: 
Mun Snapchat tili on hakkeroitu eli jos sinne ilmestyy jotain mitä tahansa materaalia ni se en ole minä. Tästä on laitettu snapchatille helvetisti viestiä mutta ei oo vastausta tullut. Joten lateksitupppi snäppi ei oo mun käytössä tällä hetkellä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

 

Ensimmäisen kerran Lauri kertoi poistuvansa julkisuudesta toukokuussa. Siitä huolimatta hän palasi hiljaisesti takaisin sosiaalisen median valokeilaan.

– En tiedä miten muotoilisin tän tekstin, oon ensinäki dokannu kuukauden putkeen, oon aivan helvetin rikki henkisesti kaikesta tästä ja nyt on aika pitää paussia täst somesta, tänks, Lateksituppi kertoi Snapchatissa ennen hiljaiseloaan.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Lauri Kangas / Lateksituppi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!