fbq
Uutiset
11.03.2018 13:44
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Ari Lahti
Juha Vuorinen asuu Espanjassa.
Suosikkikirjailija Juha Vuorinen altistui Maltalla asuessaan homeelle – Espanjassa paljastui ”sähköallergia”: Siinä olisi voinut käydä huonostikin!
Uutiset
11.03.2018 13:44
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Ari Lahti

Kirjailija Juha Vuorinen, 50, ottaa Seiskan reportterin ja kuvaajan vastaan Marbellan seudulla, jossa hän on asunut kolmisen vuotta.
Altistuin homeelle

Juha näyttää aikaisesta aamusta huolimatta energiseltä ja hyvinvoivalta. Liikunta, välimerellinen ruokavalio ja seesteinen perhe-elämä on tehnyt tehtävänsä.

– Oikeasti voin nyt paremmin kuin koskaan!

Lue myös: Juha Vuorinen muutti Espanjaan: Terveyssyyt ajoivat pois Maltalta!

Hän asui perheensä kanssa Maltalla pari vuotta ennen muuttoaan Espanjaan. Maltan-vuosista syntyi kirja Maltan mieleni. Vuosista jäi myös ikävä vaiva.

– Altistuin homeelle silloisessa asunnossamme sen verran, että kärsin siitä vieläkin, varsinkin siitepölyaikaan.

"Sinulla on sähköallergia!"

Vaikka elämä Espanjassa on asettunut uomiinsa ja päivät kuluvat leppoisasti auringon alla, niin moitittavaakin Juha löytää.

– Kyllä täällä olisi kirveelle töitä! Saimme esimerkiksi aina sähköiskuja, kun latasimme puhelimiamme tai tietokoneitamme. Tilasin paikalle espanjalaisen sähkömiehen, joka katsoi sulaketaulua, painoi jotain nappia ja lähti pois.

Lue myös: Juha Vuorinen juhlii 20-vuotista avioliittoaan!

Sähköiskut kuitenkin jatkuivat, ja Juha soitti sähkömiehelle uudestaan.

– Hän sanoi, että minulla on sähköallergia. Tuumasin siihen, että se on varmaan sukuvika, koska muutkin perheenjäsenet saavat sähköiskuja. Lopulta vika löytyi sähköjohdoista, ja iskujen saaminen loppui. Siinä olisi voinut käydä huonostikin.

Lue lisää Juha Vuorisen kokemuksista ulkomailla asumisesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!