Aino Rossi Miss Helsinki  -finaalissa

Suosikkibloggaaja Aino Rossi ei haaveile perinteisestä julkisuudesta: ”Median kiinnostus tuntuu lähinnä oudolta!”

11.12.2018 08:50

Miss Helsinki 2019 -kilpailu huipentui kuluneen viikonlopun lauantaina (8.12.) spektaakkelimaiseen finaaliin Helsingin Casinolla. Arvovaltaiseen tuomaristoon kuului yksi sosiaalisen median ja blogimaailman tunnetuimpia kasvoja, kesällä avioon astellut Aino Rossi, tuttavallisemmin Uino. 

Lue lisää: Wau, näin seksikkäästi Miss Helsinki -finalistit keimailivat alusvaatteissa - kuvat!

Parikymppinen kaunotar dominoi monessa asiassa, kuten tuloissaan ja seuraajamäärissään. Tekstin ja kuvan lisäksi Uino vaikuttaa myös YouTubessa. Toisin sanoen paletti on valmis, vaikka ainakaan vielä naista ei ole erityisemmin nähty perinteisen median puolella. 

– En kuvailisi median kiinnostuneisuutta jännittäväksi, vaan enemmänkin oudoksi. Koska se on tapahtunut vasta lähiaikoina, eikä mitenkään pikkuhiljaa, vaan yhdessä rysäyksessä. 

Haluaisitko nousta julkisuuteen blogisi ja sosiaalisen median ulkopuolella?

– En oikeastaan. Viihdyn hyvin sosiaalisen median puolella, jossa voin jatkaa oman juttuni tekemistä ja samalla pysytellä omalla mukavuusalueellani. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, ainakin nyt jatkan näin ja se on todella ihanaa! 

Kerrotko seuraajillesi, kun sinulla on huono päivä? 

– Olen tehnyt aiheesta videoitakin, kertonut rehellisesti, kuinka paska päivä on ollut. Tänäänkin kun oli huono aamu, kerroin sen Instagram Storiesissani. Se on hyvä ja helppo tapa päivittää kuulumisia nopeasti. Kuvani voivat olla kiilloteltuja, mutta se, mitä esimerkiksi kirjoitan niiden yhteyteen, on täysin aitoa. Muuten olen aika positiivinen ihminen, mutta välillä kaikki vain menee päin v**tua. Aivan niin kuin muillakin. 

Menit kesällä naimisiin – millainen oli hääpäiväsi?

– Päivä meni YLLÄTTÄVÄN nopeasti. Olin varannut kunnolla aikaa, mutta se riitti hilkulleen! Halusimme pitää rennot häät, jotka olisivat meidän näköisemme. Sain upean mekkoni ja pääsimme naimisiin Tuomiokirkossa, juuri missä halusimme. Sitten vastapainona itse juhlissa oli vain 40 ihmistä, eli aivan lähipiirimme. Söimme ja joimme hyvin sekä tanssimme koko illan! Tähtäsin siihen, etten suunnittelisi liikaa ja myös onnistui. Meillä oli oikein ihana ilta! 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Pasi Murto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!