fbqSuoraa puhetta Sanna Marinista! Näin Hjallis Harkimo arvioi pääministerin onnistumista koronakriisissä: ”Se perataan vielä, kun nähdään lopputulos” | Seiska
Hjallis Harkimo ja Sanna Marin

Suoraa puhetta Sanna Marinista! Näin Hjallis Harkimo arvioi pääministerin onnistumista koronakriisissä: ”Se perataan vielä, kun nähdään lopputulos”

Uutiset | 06.05.2020 07:58

Pääministeri Sanna Marin (sd.) joutui heti tehtävänsä alkumetreillä poikkeusoloihin. Maailmanlaajuinen pandemiatilanne on historiallisen haastava, mutta Sanna on kerännyt laajalti kiitosta selkeästä sekä jämäkästä johtamistyylistään.

Maailman nuorimpiin pääministereihin lukeutuva Marin saa myös Hjallis Harkimolta puhtaat paperit.

– Mielestäni epidemiatilanne on hoidettu hyvin, mutta taloudenpidossa olisi toivomisen varaa. Se perataan vielä, kun nähdään lopputulos, Hjallis muotoilee.

Lue myös: Kansanedustaja Hjallis Harkimo kasvomaskikohusta: ”En halua olla koko jupakan kanssa missään tekemisissä!”

Mitä mieltä olet Uudenmaan sulun purkamisesta?

– Olisin pitänyt rajat vielä vähän aikaa suljettuina. En ymmärrä niitä puheita, joiden mukaan epidemia on levinnyt Helsingistä ympäri Suomea. Eihän se ole levinnyt kuin Kainuuseen ja siihen toiseen maakuntaan!

– Jos Uusimaa olisi pidetty pidempään suljettuna, olisimme saaneet hillittyä virusta ja seurattua ketjuja, joita pitkin se on tullut.

Lue myös: Ystävänsä koronavirukselle menettänyt Hjallis Harkimo: ”Tästä voi tulla samanlainen jokavuotinen epidemia kuin flunssasta!”

 

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!