Uutiset
Katso kuva!

Suora tie yllätti Maisa Torpan: rysäytti Lexuksen ojaan, rallikuskikihlattu Jari-Matti Latvala istui pelkääjän paikalla – kuva!

17.07.2017 12:38

Rallikuski Jari-Matti Latvalan ja hänen tuoreen kihlattunsa Maisa Torpan viikonloppu sai yllättävän käänteen, kun Maisa ajoi pariskunnan auton ojaan. Seiska tavoitti Maisan, joka nauroi tilanteelle itsekin.

–En voi ymmärtää miten siinä noin kävi, vielä suoralla tiellä! Vastaan tuli auto, jota yritin siinä sitten väistää, mutta väistin sitten hieman liikaa.

Pelkääjän paikalla istuva Jari-Matti oli tapahtumahetkellä puhelimessa, jonka hän päätti sanoin: Nyt pitää lopettaa, Maisa ajoi ojaan.

Jari-Matin ja Maisa auto ojassa

– Oja oli mutainen, joten ei auto noussut sieltä omin voimin. Appiukollani on sen verran iso auto, että saimme sillä hinattua oman kaaramme takaisin tielle. Kyllä siinä tosin hetki meni, hilpeä Maisa kertoo.

Tilanne saa koomisia piirteitä myös siitä, että muutama viikko sitten Maisa ja Jari-Matti edustivat Autot 3 -elokuvan pressitilaisuudessa, jossa Jari-Matti vielä kehui kihlattunsa ajotaitoja.

–Sekin vielä, Maisa nauraa.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & Maisa Torpan Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!