Uutiset

Suomi mainittu! Pojun biisi päätyi TikTok-videoon - australialainen megatähti tanssii Esson baariin -hittibiisin tahtiin: "Olisihan tässä Cheekillä peiliin katsomisen paikka"

03.08.2020 18:01

Laulaja Pasi Heinonen, 44, tunnetaan parhaiten artistinimellä Poju, ja laulajan tunnetuimpia kappaleita ovat Poika saunoo ja Esson baariin.

Esson baariin -laulu saavutti äskettäin miljoonayleisön, kun TikTokin supertähti, australialainen Harry Tate tanssi kappaleen tahtiin kahdelle miljoonalle seuraajalleen. 

Harry Tate on 18-vuotias australialaismies, joka toteuttaa seuraajiensa toiveita tekemällä TikTok-videoita heidän lempibiiseistään. Yksi innokas suomalainen oli toivonut Pojun Esson baariin -biisiä, ja toive toteutui hauskalla tavalla - Harry oli pukeutunut sähkönsiniseen verkkariasuun ja tanssahteli kadulla Pojun kappaleen soidessa taustalla. Tähden päällä nähtiin myös niin kutsutus "nopeat lasit", eli liian pienet aurinkolasit, jotka kuuluvat Harryn tavaramerkkityyliin. 

Katso hauska video tästä!

"Olisihan tässä Cheekillekin peiliin katsomisen paikka"

Seiska tavoitti Pojun, joka paljasti saaneensa tietää videosta ystävänsä tyttären kautta.

- En minä mistään TikTokeista tai Tiktakeista tiedä oikein mitään, mutta arvostan todella, että biisiäni käytetään vielä vuonna 2020. Minulla on puhelin niin jumissa, etten pysty tällä hetkellä edes käyttämään somea, Poju totesi.

Hänen mielestään on hauskaa, että suomalaista suosikkilaulua soitetaan myös maapallon toisella puolella. 

- Tuo biisi on vuodelta 2017, ja se pyörii edelleen top-listoilla! Olisihan tässä Cheekilläkin peiliin katsomisen paikka, Poju naurahti.

Hauskat kommentit

TikTokin kommenteissa ihaillaan videon menestystä ja hehkutetaan isänmaata tuttuun "torilla tavataan" -tapaan.

- Suomi per*ele!

- Torille!

- Suomi mainittu!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Tiktok
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!