Katso kuvat!
suvi riggs

Suomen suosituin huippumalli Suvi Riggs palasi catwalkille: toinen tytär syntyi vain yhdeksän kuukautta sitten - mallikunnossa jo kesällä! Katso kuvat!

Uutiset | 03.12.2018 11:46

Suomalainen huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen) on palannut muodin maailmaan. Nainen on pitänyt työmaailmassa matalaa profiilia viimeisen muutaman vuoden ajan, sillä Mallikokulu-ohjelmasta kansainvälisille mallimarkkinoille singahtanut Suvi on keskittynyt aviomiehensä Tyler Riggsin kanssa perhe-elämään, joka täydentyi maaliskuussa toisella tyttärellä. 

TAUSTAA: Vauvaonnea! Huippumalli Suvi Riggs synnytti toisen tyttärensä kotona suihkussa seisten - kuva!

- Versace on ollut alusta asti suuri osa uraani, joten on täysin luonnollista palata alalle kahden lapsen jälkeen juuri heidän kanssaan, nainen kirjoitti tuoreen valokuvan yhteyteen. 

Suvi ja hänen aviomiehensä ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa maistiaisia perheonnestaan; niin synnytyksistä kuin elämästä sen jälkeen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beach Babies 💙

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Heinäkuussa Suvi julkaisi kaksi suloista valokuvaa rannalta. Molemmissa otoksissa äidin rinnalla nähdään perheen kuopus Raelyn. Kuvien perusteella Suvi on palautunut raskaudesta ennätysvauhtia, sillä heinäkuussa julkaistuissa kuvissa nainen on ainakin maallikon silmään jo täysin mallin mitoissa. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!