Suomen nopein iskelmälaulaja! Kake Randelin, 64, yllättää: Ajan WRC-autolla rallikilpailun!

Uutiset | 06.07.2019 10:12

Vanhan vitsin mukaan Tapani Kansa olisi Suomen nopein iskelmälaulaja. Todellisuudessa titteli kuulunee Kake Randelinille.

– Ainakin rallipolulla luulen kyllä olevani nopein laulajista.

– Muutoin körötellään nopeusrajoitusten mukaan, mutta kun mennään metsään rallilisenssi taskussa, niin ajetaan tosissaan!

Kake tunnetaan myös rajuna ratinkääntäjänä. Kesällä 1984 Jyväskylän Suurajoista otetussa kuvassa kuskina on Harri Uotila.
Kake tunnetaan myös rajuna ratinkääntäjänä. Kesällä 1984 Jyväskylän Suurajoista otetussa kuvassa kuskina on Harri Uotila.

 

Lue myös: 48 vuotta laulanut Kake Randelin lataa ärräpäiset terveiset Suomen keikkajärjestäjille – sama asia ärsyttää monia: ”P**kele, pitääkö tarkastajaksi ryhtyä!”

Kake kaasutteli jalka suorana varsinkin 1980-luvulla. Hänelle kertyi 10 täyttä kisavuotta ja peräti 178 starttia. Viimeiset Jyväskylän Suurajot osuivat kesälle 1991, mutta jos hyvin käy, luvassa on paluu ralliauton rattiin.

– Vieläpä ihan WRC-auton rattiin! Jos vain saamme rahoituksen kuntoon, niin vuodenvaihteessa ajan Mikkelin-kilpailun, Kake paljastaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!