Hyppää pääsisältöön
janita lukkarinen

Suomalainen tosi-tv-kaunotar avautuu karusta kohtelustaan - hakeutui hoitoon syöpäepäilyn vuoksi: Mut naurettiin ulos todeten, ”eihän sun ikäisellä mitään syöpää ole”

Kuluneen kesän aikana syöpädiagnoosin saanut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen kertoo sosiaalisessa mediassa pelänneensä sairastuneensa jo kauan ennen lääkärin virallista lausuntoa. 

Big Brotherissa sekä Temptation Island Suomi -ohjelmissa kilpaillut nuori nainen sai heinäkuussa tietää sairastavansa aggressiivista imusolmukesyöpää. Nyt Janita paljastaa hakeutuneensa lääkäriin rintasyöpäepäilyn vuoksi jo helmikuussa. 

Lue lisää: Syöpään sairastunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen paljastaa: Raju syöpä sydämen päällä, yhteensä 6 kasvainta – katso video!

- Mun hiukset ohentui parin vuoden aikana todella paljon ja mainitsin usealle, että mulla lähtee suihkussa todella paljon hiuksia, myös mun harjat näytti aina sille kuin en olisi pitkään aikaan tyhjentänyt niitä hiuksista. Kun kroppa antoi pitkään merkkejä, juoksin lääkäreissä, mutta mitään ei alunperin löytynyt, vaikka itse sisimmässäni olin varma että jotain on pahasti pielessä ja yritin vaatia lisätutkimuksia sekä hoitoa, Janita kirjoittaa. 

Surullista on se, että Janita kertoo terveydenhuollon ammattilaisten väheksyneen hänen huoltaan. 

- Mut naurettiin ulos todeten "eihän sun ikäisellä mitään syöpää ole", kyllä, se jätti jäljen varsinkin kun Heinäkuussa sain varmuuden, että mulla on todellakin mun ikäisenä syöpä ja ollut jo Helmikuussa. Tiesitkö, että syöpä ei aina näy verikokeissa, vaikka lääkärit niillä poissulkevat syövän mahdollisuuden? Näin kävi myös mulle.

Lue lisää: Aggressiivista syöpää sairastava Janita Lukkarinen yllätti seuraajansa: julkaisi seksiä tihkuvan alusvaatekuvan - katso!

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!